hjälp, jag har gått och blivit lat!

Idag började morgonen INTE med joggning! Jag tänkte vänta på att min brorsa vaknade så jag slapp springa ensam, har tröttnat på det. När han till sist vaknar så vill han inte följa med och då tänkte jag att jag springer ikväll istället så kanske L kan följa med. Men hon känner inte för att springa, så vi ska promenera istället.

Annars har jag gjort lite matte, solat, köpt seglarskor och testat min nya inpackning. Den verkar rädd bra, den ger lite tyngd till mitt krusiga hår, inte tillräckligt för att jag ska sluta platta det, men ändå. Min foundation tog slut idag, så jag får använda min "reserv" från maybeline istället..Den är  inte alls lika snygg. Jag skulle vilja köpa en annan än den jag brukar använda också, men jag har inte råd med det nu, vill egentligen ha en från ID. Den säga vara väldigt bra, och dryg, kanske satsar på den ändå.

Angående seglarskorna ska jag klaga på hela seglingsindustrin. Det finns mycket mer och snyggare skor till killar än tjejer. Mina var förvånandsvärt snygga, men det fanns ändå 1000-tals jag hellre skulle vilja ha, och alla killskor. Är inte det fel?


<3

Kommentarer
Postat av: maria

Jajemän, riktigt gott måste jag säga :)

Hoppas du har haft en härlig helg !

2008-05-25 @ 23:46:21
URL: http://marialundqvist.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0