Låg.

För tillfället är jag väldigt låg, låg på alla sätt och vis. Största anledningen till det är att vissa bara tänker på sig själva, har alltid gjort och kommer alltid att göra.

<3

damp-ny mobil på g.

Hur f*n ska man kunna hitta en mobil som är snygg, funktionell och har allt man vill ha? Alla har sega knappar, seg meny, dålig kamera, kass högtalare etc. Jag förstår inte! Ge mig bara en bra mobil som råkar vara perfekt för mig!

   säg vad ni vill, men vacker är den!

<3

Temaveckan

Vi fortsätter att jobba på med vårt arbete om hur musik och färger påverkar människan. Tyvärr är det egentligen alldeles för lite tid. Därför har vi bara 15 pers på varje försök vilket är alldeles för lite för att egentilgen kunna grunda något vettigt på. Dessutom fixade jag ett nytt test igår som kommer gå snabbt att visa.

På vilken bild är personen finast?
(ni får ingen bild eftersom det vägrade laddas upp, vilket suger!)

Annar så gäller det att plugga historia med nathalie efter skolan, måste förstå Anders (Historielärarens) tankekarta.
(den får ni inte heller en bild på av samma orsak)

<3

Så här ligger det till.

Nu ska jag förklara några saker för er. För det första, jag KAN INTE plugga om det händer saker runt omkring. Jag är ofrivilligt uppmärksam, så har det alltid varit. Om någon pratar med någon annan i köket och jag sitter i vardagsrummet så kan jag inte undgå attt höra vad de säger. Det är något de inte förstår, enda gången jag kan plugga ordentligt och få förståelse för saker är när jag är ensam. Därför blir jag alltid överlycklig när de inte är hemma när jag kommer. Så fort de sätter nyckeln i låset är min koncentration som bortblåst. De upprepar gång på gång att så kan det inte vara eftersom de också måste få vara här, självklart är det så men hjälp mig då. Vi kan ljudisolera ett rum, eller hitta fungerande öronproppar, något! Det är dessutom inte bara ljuden, det är synen också. Jag kan inte ens ha någon som läser brevid då jag har deras minsta rörelse i synfältet, eller hör deras andning. Antingen så ska det vara mycket ljud som ett brus, eller ingenting alls. Det är de små enstaka plötsliga ljuden som stör mig.
Jag förväntar mig inte att ni ska förstå, jag bara förklarar hur det ligger till...



För det andra så har jag nu gått igenom med dem hur vi ska göra med fester. De har aldrig riktigt behövt ta ställning till sånt förut eftersom min bror i stort sett aldrig har festat. Men jag är inte som han. Har aldrig varit. Detta gäller generellt sett:

*Jag måste veta hur jag tar mig dit och hem.
*Måste smsa vilken adress jag är på när jag kommer dit.
*Ska vara hemma vid två.
*Om det är långt bort, sov hos en kompis.
*Åk aldrig ensam
*Undvik klockslagen 3 och 5 att röra sig utanför festerna eftersom det är då krogar och dylikt brukar stänga.

Jobbigt jag vet. Men vad ska man göra? De är trots allt de som bestämmer och jag kommer aldrig smyga ut eller nått eftersom de litar på mig och det är värt för mycket för att förstöra på en ynka fest.

<3



SNÖ!

Man vaknar upp och helt plötsligt är hela världen klädd i vitt.

<3

Träffade Jossan.

Jag träffade henne idag istället för igår, blev fel i planeringen. Det enda vi hann var att gå in på t-shirtstore och tjallamalla, små boutiqer alltså! Men det var trevligt ändå, vi ska träffas snart igen och fika på bondegatan på ett café vi gick förbi men inte hade tid att gå in på.

<3

jahopp.

Här sitter jag och dampar på facebook. Jag försökte lägga upp bilder från i somras, i början gick de bra så jag har en del, men när jag skull lägga till fler krashade programmet, typ 1000 gånger i rad!
Ni kanske undrar varför jag sitter hemma istället för att vara i skolan? Förklaringen är mycket enkel, jag börjar 11:50 så åker om en timme kanske..

På planeringen idag står:

Högläsning på psykologin
Simning på idrotten
Något tråkigt på svenskan
Kanske träffa jossan?
Lära mig 5 franskameningar

Inget alltför ansträngande alltså!

<3


Tomat!

Igår var jag och solade på söder med paula, (eftersom jag ska simma med idrotten på både onsdag och fredag). Hur som helst när jag gick därifrån var jag inte speciellt röd, men imorse när jag vaknade hade jag värsta tomatfejset! Jag ser ut som efter jag har joggat några kilometer konstant! Tur att det kommer lägga sig, och tur att det finns smink...



<3

Dagarna går bara

Det har blivit ont om inlägg på sistone, antagligen för att ja måste plugga eller sova. Många klagar på att det är mycket i skolan, men jag tycker faktiskt inte att det är så farligt. Har bara lite smågrejer egentligen.
Hur som helst så tänkte jag berätta att vi körde boxersize på idrotten idag. Grymt kul, det var den enda lektionen som har varit jobbig, patetiskt, visst är det? Då märkte jag verkligen hur längesen det var jag tränade. Har helt ärligt inte tränat på två veckor, vilket suger. Allt pga allt jävla strul det är med fotbollen, vet helt ärligt inte när jag ska spela, vet bara att jag vill! Tror jag ska dra till friskis och köra ki-box som det heter där. eller gå ut och jogga snart. Konstigt med helt träningsstopp, och det kommer från mig som i stort sett var träningsnarkoman i våras. Måste hitta "den gyllene medelvägen" som buddah sa.
Annars så fungerar allt bra, livet flyter på och jag trivs i min klass, har dessutom hittat en grovt snygg kille i skolan, enligt mig alltså! Får se om jag gör något åt det eller bara dagdrömmer lite.

Ha kul och ta inte droger små barn!

<3

Övningskör

Haha! Nu har jag börjat övningsköra, läskigt värre. Men det gick finemang, tror det blir nästa lördag igen (pappa åker nämligen bort till torsdag).

<3

HJÄLP!

franskaprov 9:30.

<3

Historia=pengar

Eftersom jag får tunghäfta och inte kan svara på en fråga även om jag är 99% säker på historian, så har jag och mamma gjort en överenskommelse.
För varje fråga jag svarar på under lektionen får jag en krona. Det spelar ingen roll om det är rätt eller fel.
Jag vet att det inte är mycket, men det är psykologiskt. Att tjäna pengar på något som dessutom höjer betyget och inte egentligen är svårt låter väldigt bra tycker jag, eller vad säger ni?

Många bäckar små...



<3

update.

Det är riktigt skönt att vara tillbaka i skolan faktiskt, inte själva lektionerna, men det andra.
Nästa måndag kanske det blir provträning i segeltorp, vi får se.
Ska typ träffa Josse och Clara nu i veckan om jag hinner.
Vissa är lite överseriösa med "halloweenpynt", i alla fall i USA, kolla bilden- - ->


Facebook fixad.

Tänk om jag hade vetat att sofia skulle flytta utomlands. Då hade jag aldrig tagit bort min facebook från början och sluppit sitta här och fixa med en ny. Ni som vet vad jag heter kan ju lägga till mig, pallar inte göra de själv, kanske senare...

I övrigt är jag lite jetlagad men hoppas på att ja kan sova bra, börjar känna mig trött i alla fall..

<3

HEMMA FRÅN FETMANS LAND :D:D:D

<3

RSS 2.0