Åka flak, eller inte, de är frågan.

Som de flesta vet tar min bror studenten om lite drygt en vecka. Han har frågat om jag vill med på flaket, förut var jag säker på att jag ville med och jag var aspepp, men nu är jag inte lika säker. Jag tror att det kan bli VÄLDIGT konstigt och obekvämt. Om inte Johanna skulle med skulle jag aldrig åkt med, men eftersom hon ska med kanske jag åker, vi får se...

<3

Träningsdagbok 10+Champions league!

Sprang Vårruset med Johannapanna idag, 5 km på 29 minuter. Inte strålande, men man måste ju tänka på att det tar minst ett år att springa förbi alla idioter som börjar gå efter 100 m. De var inte idioter för att de gick, utan för att de ställde sig i fållan som det stod springa på och ändå gick. Lägg märke till skillnaden, gå...springa, gå...springa. Innebär de samma sak? Nej! Så poängen är att vi kunde ha fått en mycket bättre tid annars.

5 km på 29 min




Efter loppet var jag superstressad eftersom jag ville se champions league-finalen. Jag trodde att matchen började halv 9, och då satt jag på tåget hem, som tur var hade det bara gått en minut när jag tittade in genom fönstret hemma. En riktigt dålig match. Hade riktigt höga förväntningar då det var Barcelona - Manchester United (Barcelona-fan), men icke sa nicke, här blev det ingen vacker fotboll, bara en jävla massa felpass. Som tur är lyckades Barca trycka in bollen i mål två gånger vilket räckte mot Manchesters 0. Förövrigt var Messi som vanligt grymt bra, ett trixande muskelpaket!
Alltså 2-0 Barca.

VS.
                         WINNER                                                              LOSER

<3

Träningsdagbok9

Igår var det match, och tro det eller ej, men vi vann! Tyvärr blir det inga glädjeskutt eftersom jag spelade skit, det är bara att ladda inför lördag!

90 min fotbollsmatch


<3

Träningsdagbok8

Idag var det ingen fotboll så jag och Tove tog oss ut på en löprunda. Jag har ingen aning om hur långt eller hur länge vi sprang, men varmt var det i alla fall!
Joggning



<3

Långhelgen.

Jag har träffat Josse som är hemma från Paris, köpt jordgubbar och promenerat med Sofie, pluggat till det j*vla kemiprovet och tagit årets första seglingstur, i regn och dåligt väder, såklart...Övningskört, och tittat in i morfars nya lägenhet.
That's about it!

Träningsdagbok7

Är om träningen igår.

1,5 h fotboll fast det är väldigt missvisande, först hade vi typ 30 minuters fys och sen hade vi en timmes fotboll. Jag ska förklara fysövningen som typ dödade mig.



Här kommer förklaringen av övningen.
Du börjar vid kanten av första zonen, springer till början av andra, där gör du 12 rygglyft. Sen springer du tillbaka till början av första zonen och sedan till början av tredje zonen. Väl där gör du 12 sit-ups, sen springer du tillbaka till första zonen vänder och springer till början av fjärde zonen, där gör du 12 upphopp-armhävningar (upphopp som går ner i armhävningsställning). Sen springer du tillbaka till första zonen igen och till sist så springer du så fort du orkar från bort till slutet av fjärde zonen och tillbaka till början på första.
Sen vilar du medan nästa grupp kör.
När det är dags igen gör du bara åtta av alla övningar, (8 rygglyft, 8 sit-ups, 8 upphopp-armhävningar). Nästa gång gör du sex av allt och gången efter det fyra, sen två och sista gången springer du bara. Då blir det "idioten".
Jag tror att planen är mellan 50-90 m bred(där vi sprang).

Jobbigt värre! Jag som dessutom har lätt för att svettas och bli röd i ansiktet måste sett ut att plågas riktigt rejält!



<3

"bara" 4 prov kvar nu!:D

Igår gjordes det fruktade historiaprovet som avgör mitt betyg, kan inte säga att det gick toppen, led av ENORM tidsbrist. Hur det än går är jag sjukt stolt över mig själv, har arbetat mig upp från G+ till MVG-, det är inte illa! Förhoppningsvis får jag MVGt, men det hänger som sagt på provet...
Sen hade jag den andra delen av mattenationella i matte A, gick inte toppen det heller, men förhoppningsvis blir det åtminstone ett starkt VG så jag får MVG i kursen. Men man vet aldrig.
Nu sitter jag mest och är uppgiven inför kemiprovet på måndag, betvivlar starkt att jag får G... Tro mig, det är inte en vanlig känsla för mig att inte fatta ett skit... men jag försöker se det positivt, jag har hela nästa termin på mig att få upp betyget, och dessutom ska jag inte läsa kemi B :D

<3

Träningsdagbok6

är från igår.
1,5 h fotboll


två sjuklingar som umgås

gällde igårkväll när jag haltade mig upp till Paula. Hon med ont i halsen och svullna halsmandlar (tydligen) och jag bara allmänt B. Men vi hade det bra ändå, satt och pratade och käkade godis, myspys.

<3

Träningsdagbok5

Borde ha skrivits igår. Jag var ute och sprang med Johanna, detta trots att jag inte mådde prima. Det kostade idag eftersom jag vaknade upp sjuk och helt ur form för att spela match. Igår sträckte jag mig på vägen hem dessutom så jag haltade hela kvällen, idag har det släppt som tur är, synd bara att jag har ont i andra foten sen träningen...

Springning 5 km på 27 min



<3

Träningsdagbok4

Ännu en dag har passerat och ännu en träning med damerna är avslutad. Tyvärr fungerade ingenting och jag spelade skitdåligt, men vad gör man. Dåliga dagar måste man få ha!
Imorgon bitti vankas kriminologiprov som helt enkelt får gå som det går, finns inte mycket att göra nu ändå!

1,5 h fotboll



<3

Två bikinis jag vill ha!

Köpte en helt vanlig svart underdel idag så jag skulle kunna köpa bikinitoppar att matcha med.

De här två bikiniarna står på min önskelista, speciellt den färgglada, den är ju bara för härlig!



Färgglada från Roxy finns på stadium för 450 kr/del för dyrt för min del, men man kan ju drömma!
Den andra från Warp finns även den på stadium för 149 kr/del inte alltför farligt:D

<3

Träningsdagbok3

För någon timme kom jag hem från andra träningen med damlaget. Denna gång ensam, sviken av Tove... men hon är förlåten eftersom hon fyller år, GRATTIS!:-D
Det var jätteroligt, vi tränade närkamper och spelade match, kändes LITE bättre idag, men jag känner mig fortfarande seg i vändningarna. Eftersom alla där är så sjukt snälla är men inte rädd för att göra fel och vågar ta för sig mer och då går det bättre.

Fotboll 1,5 h

Föresten, gillar ni min träningsdagbokssymbol, oj det vart ett långt ord...?

<3

Hemskt

Idag när en klass hade orientering hittade de en kille/man som hade hängt sig i skogen nära vår skola! Det är fan hemskt, tänk er för det första att man mår så dåligt så man inte vill leva, och tänk er för det andra att vara mitt uppe i att leta kontroller när man hittar ett lik... Inte kul något av det.

En okänslig fråga: Undrar om vi har orientering imorgon?

<3

Träningsdagbok2

Idag var då första träningen med damlaget. Man känner verkligen av att man är ringrostig, men samtidigt kändes det jättebra att spela fotboll igen med vetskapen att man faktiskt får passningen på fötterna och inte 100 meter bort. Dessutom är alla jättetrevliga och vissa har jag träffat tidigare så det här ska nog gå bra.

1 h fotboll (kort träning)



<3

Plommonpicknick igår:D

En tradition som vi haft sen jag var liten, finns till och med bilder på picknicken när jag är 2 år! Traditionen är enkel, varje år när plommonträdet blommar så sätter vi oss där med våra filtar och har picknick med baguetter, massor med frukt och grönsaker, skinka, mögelost, ölkorv, youghurt, you name it!

En mycket bra tradition!



<3

Träningsdagbok1

tänkte jag börja skriva. Trots att det var supersegt att gå upp vid åtta imorse så tog jag mig samman och hoppade på cykeln och värmde upp inför spinningen. Inget jag brukar göra, men grymt bra träning! Fast det värsta var att det var core efter, mage, rygg. Jag och Johanna höll på att , men Elin som kört passet x antal gånger klarade sig fint!

Alltså: Spinning 30 min
           Core 30 min
+ Cykling dit och hem, totalt 20 min.




<3

Oj vei

imorgon ska jag upp klockan 8 för att vara redo för spinning halv 10, jobbigt värre:/ Men måste ju börja få upp konditionen, har massor med lopp jag planerar att springa, först en lätt start med vårruset, sen midnattsloppet och sist men inte minst tjejmilen. Då borde man nog träna en del, eller vad säger ni? Så därför sprang jag 8-9 km igår med Linda, och spinning imorgon;)

Föresten, jag fick Mvg på svenskaprovet så får avsluta kursen!!!:D:D:D:D

<3

Grey's Anatomy

igår var ju bara för bra! Och Dereks frieri i slutet var perfekt, det var liksom anpassat för personen han frågade. Det är så det ska vara!

<3

Två goda nyheter

bjuder jag på en mulen morgon som denna. Eller egentligen 3,5 till och med. Första glada nyheten är svaret på gårdagens fråga, det regnade INTE på mina vita byxor! :D
Den halva nyheten är att om jag får vg+ eller mvg på grammatikprovet i svenska imorgon så får jag avsluta kursen tidigare med mvg i betyg, men får jag inte det får jag massa extrauppgifter...press eller vad?!
Men den egentliga goda nyheten är att jag ska gå på green day i oktober med Linda!:D, deras nya album "21st century breakdown" kommer snart, om det inte har hunnit komma än...15e tror jag...

Bilden från:http://www.todayfm.com/Music/musicblog/09-04-27/When_They_Come_Around.aspx?ReturnURL=%2FMusic%2Fmusicblog.aspx

Den sista nyheten då? Jo, från och med nästa vecka ska jag och Tove träna med damerna, äntligen lite riktig fotboll!

<3

Dagens stora fråga:

Kommer det regna på mina vita byxor så att de blir genomskinliga?
Man kan ju hoppas på att de inte gör det, men för säkerhets skull har jag en svart kofta att binda om rumpan ifall det skulle börja ösa ner! Måste ju kunna ta mig hem vetni!

<3

RSS 2.0