hemma.

<3

Bye!

So long suckers!
Nu drar jag och J!

<3

Gårdagen.

Igår var det en härlig dag. Köpte godis och satt och mumsade med P och J, eller det var väl mest jag och J..
Det var fett trevligt att ses, för vi har inte träffats alla tre tillsammans på jättelång tid innan. En eftermiddag fylld med skitsnack!:D
Sen skulle alla packa, fast jag gick på kvällspromenad med L istället. Två timmar fyllda med skitsnack åter igen. Sen blev det för kallt att fortsätta promenaden eftersom vi hade varit stillastående ett tag när vi träffade M och S i centrum.

Det blir inga inlägg på hela veckan nu, men jag tror att ni överlever, eller jag vet att ni överlever!
Imorgon åker nämligen jag och J till fjällen och åker bräda! Jag ska så äga J i backarna, och det kommer jag!

<3

Skärtorsdag.

Idag är sista dagen i skolan innan lovet, fy fan vad skönt! Skulle inte pallat en enda dag till. Sen ska jag köpa godis, får höra om någon ska med. Inte för att det lär bli svårt och hitta, vem gillar inte godis!?
Vi ska tydligen ha utvecklingssamtal om ett tag så idag får vi våra omdömen, det lär nog bra, orkar inte bry mig så mycket just nu. Nu är det bara två dagar kvar tills jag och J drar och åker bräda! Ska bli skitkul.

image18

<3

hm.

Vissa saker är väldigt intressanta, ville bara säga det...

<3

Distraherad.

Jag har varit väldigt distraherad på sistone, jag vet inte varför, men så är det. Igårkväll hade jag tydligen lyckats tappa bort min moppehjälm. Min moppehjälm! Det är ju inte direkt någon liten sak. Veckan innan tappade jag ju bort mina nycklar, jag som aldrig tappar bort saker annars. Jättekonstigt.
Föresten, jag blev hindukonfirmerad av min kära vän S i korridoren idag. Vad var det det hette S? Hon ville att jag skulle berätta det, och då gör jag ju självklart det. Jag har alltså lovat flera grejer om avhållssamhet osv.
För er som inte förstår det så var det bara på kul.
Nu är det bara imorgon kvar sen är det lov!

<3

god morgon

För en gångs skull är det okej att gå upp på morgonen, gick och la mig tidigt =).
Jag börjar med no, så då får vi se om vårt hus klarade sig trots allt vatten vår lärare spillde på det. Det har säkert torkat..nu ska jag skriva ut "golv" att ha i huset, det blir kanske inte det finaste men det får bli som det blir. Dessutom måste jag ordna en packlista till J, hon ska ju med mig upp till fjällen på lördag.

<3

har lite saker att fundera ut.

Som ni ser i rubriken så behöver jag ordna lite saker med mina kompisar. Så får se om det blir några inlägg idag. Förövrigt så har vi inga roliga lektioner den här dagen, bara så ni vet. Jag längtar till torsdag, behöver verkligen lov.

<3

påminnelse till mig själv.

Jag målade bilden 17/3-08, måste skriva det på den sen.

<3

sämsta dagen på länge.

Vet ni, imorse var jag asglad, sen kom man till skolan.

<3

måndag.

Har ganska precis gått upp, idag börjar vi med vals, på gympan asså. Synd att man inte har någon kordination eller taktkänsla, men det är kul i alla fall :P. Ska nog gå och fixa håret nu, det ser förjävligt ut. Önska mig lycka till, med håret menar jag. Hörs.

<3

midnattsloppet?

Som vanligt var jag ute och sprang i morse.
Sen har jag suttit med ett arbete om kroppsspråk som jag knappt hade börjat med, men det tar sig.
Men det jag funderar på nu är om jag ska springa midnattsloppet, det skulle vara riktigt roligt. En mil på söder på kvällen, härligt. Ska höra med min kusin om hon känner för att springa, jag tror att det var hon som tog upp det, tror. Får nog se till att träna ordentligt, man vill ju inte komma sist.
Vad tycker ni, borde jag springa det? Inte för att det spelar så stor roll vad ni tycker, jag kommer nog ändå springa tror jag, fast inte själv. Om inte kussen kan så får jag höra med någon annan.
Hur som helst så ska jag på friskis ikväll med J, känner att jag måste röra lite på mig.

<3

Melodifestivalen.

Jag har precis sett Charlotte Perelli vinna eftersom juryn röstade på henne. Hur kommer det sig att juryn alltid ska bestämma? Hon hade ju absolut inte bästa bidraget, Sanna Nielsen var mycket bättre. Fast vem vet, den kanske går bra i Eurovision senare. Jag har inte direkt följt melodifestivalen, tänkte att jag skulle kolla eftersom det var final. Tur att jag inte har slösat bort min tid på alla deltävlingar, startfältet i finalen var ju rätt svagt bara det. Tänk då alla andra tävlingar? Själv tycker jag om Linda Bengtzing och hur svårt kan det va? Hon är den ända med lite skön energi. Hon verkar tycka att det är roligt på riktigt, inte bara fejkleende.. Jaja, hur intressant kan det vara egentligen? Får se vad jag ska göra nu, kanske göra klart hemkunskapen så jag slipper det imorgon. Börjar redan förbereda mig mentalt för att gå ut och springa imorgon. Sweet dreams i alla fall.

<3

.

Idag blir det bara plugg skulle jag tro. Måste göra klart hemkunskapen, visst låter det roligt? Hinner i skriva mer..

<3

rulltårta!

Har ni tänkt på att vad gott det är med rulltårta?
Idag när jag kom hem från skolan så kände jag för att baka, och min kära faster som var hemma hos oss föreslog rulltårta. Det är faktiskt något jag aldrig har bakat förut, men gott blev det med äppelmos i mitten. Fast jag tror att man borde försöka hitta ett recept med färre ägg, smaken blir så framträdande.
Jag brukar inte äta onyttigt fören fredagkväll men jag ska träna om trekvart så det skadar inte med lite rulltårta, right?

<3

jag hatar morgnar!

Än en gång är jag alldeles för trött för att gå till skolan. Men ändå gör man det, jag förstår inte hur man orkar.
Palla skolan.

<3

regn.

Snäll som jag är så följde jag med L till centrum på moppen. Det jobbiga var att det började ösregna så fort vi lämnade skolan. Inte roligt, när jag kom hem så var jag skitvåt. Speciellt på knäna där var jeansen svarta istället för gråa.
Efter det tog jag några mackor och drack te. Man vill ju få upp värmen igen, därför kom jag precis upp ur badet. Fast jag måste sluta bada, min hy blir så torr..Dessutom så blir vattnet alldeles för varmt och då blir det bara jobbigt. Nej, från och med nu ska jag bara duscha. Så var det med det.

<3

god morgon världen.

Vilken underbar dag, not. Är så jävla trött, pallar inte skolan har bara massor med sega lektioner. Fast hemkunskapen är väl okej, men annars så har jag noso (ett projektarbete), men man måste göra allt hemma eftersom vi bara har en 40-minuters lektion. Efter det språkval, jippi. Till sist matte, ännu roligare. Tur att det är en kort dag i alla fall.

Föresten, måla inte naglarna innan ni tränar, det blir förstört direkt, jag lovar. Kände mig inte så smart igår direkt.

image17

tränat.

Kom hem från friskis för några timmar sen. Både jag och S ville hem för att se greys anatomy så vi lyckades få skjuts hem av hennes mamma. Tack för det! Dessutom så känns det ju mycket fräschare att duscha hemma än i omklädningsrummet.
Det var jätteskönt att få röra på sig, har inte tränat sen i söndags, utanför skolan i alla fall. Det blir ju automatiskt färre träningar när fotbollen försvinner. Jag kommer nog sakna den lite, den har ju varit en del av mitt liv i snart nio år så..
Ska försöka få med de andra på friskis åtminstone tre gånger i veckan så att man håller sig i form. Dessutom så blir det ju söndagsmorgonjogging på det. Oj vilket långt ord. Tjo på er mina alla tusentals läsare, som J skulle ha sagt ;P

<3

Eftermiddagen.

Eftermiddagen spenderades med min kära vän L. Vi käkade lite mackor och jag hjälpte henne med engelskan. Haha, engelskan igen.
Sen gjorde vi matteläxan, vi hann precis klart innan hon skulle dra till gymmet. Själv är man ju bara 15 så det blir friskis så länge. Så planen är att dra dit i kväll, halv åtta tror jag passet började.. Dessutom borde jag gå igenom franskan eftersom hela texten är intensiv, ni vet förstå, stava och läsa ordagrant. Jag tror att den var det i alla fall, dessutom lite glosor på det. Jippie. Fast jag har ju till fredag på mig så jag skulle ju kunna skjuta upp det tills imorgon, det skulle vara jätteskönt. Jag får se hur jag gör.

<3

väckarklockan?

Vilket geni man är asså, jag glömde att sätta klockan på ringning igårkväll. Det är tur att man har så högljudd familj på morgnarna för då är det lätt att vakna till när man annars bara är halvvaken. Så när jag vaknade så tittade jag på klockan och det var dags att gå upp. Har man tur eller?

<3

Starter wife.

Jag antar att de flesta såg gossip girl, det gjorde i alla fall jag. Det var helt okej, nu sitter jag framför den nya serien starterwife. Jag tror nog inte temat har kommit igång riktigt, men än så länge är den väl okej, inte jättebra direkt. Hoppas den blir bättre sen, nu är snart reklamen slut så..

<3

nyckel.

Det jag har gått och funderat på sen igår, eller mest idag har varit, var är min nyckel? Jag kunde inte förstå vart den hade tagit vägen. Jag rotade i väskan, tömde fickorna, rev upp skrivbordet men ändå kunde jag inte hitta den. Då började idéerna komma, har jag glömt den hos J? Glömde jag den i låset? Har jag tappat den på friskis? osv. Det är verkligen inte roligt, speciellt inte när min käre fader berättar att jag måste hitta den eller så får vi byta lås. Kände mig en aning pressad. Men sen kom räddaren i nöden, min storebror E och sa att jag borde titta i moppehjälmen. Voila, när jag skakade hjälmen ramlade nyckeln ut. Han är synsk ^^, (egentligen var det för att han själv glömt den där flera gånger). Hur som helt är jag jävligt glad över att den kom till rätta. Tack E!

Nu måste jag bara säga, mitt engelska arbete är HELT klart och jag måste säga att det blev riktigt bra! Väldigt snyggt i alla fall.

<3

ont.

Jag orkar inte gå upp, fy fan för morgnar.

Ni anar inte hur ont jag har i knäna. Under gympan igår så behövde vi krympa/glida lite halvt på golvet, och jag fick bara x-antal brännmärken när jag gled över golvet iförd mina träningsshorts. Nu Svider det när man går, står, sitter, verkligen hela tiden. Jättejobbigt. Men vad gör man inte för idrotten? Jag får nog lite skylla mig själv eftersom jag inte hade behövt dra mig längs golvet för att komma över till andra sidan, jag hade kunnat spela försvar istället. Vi körde ett bollspel, lite som lasergame fast med bollar. Det är svårt att förklara.
Men tävlingsinriktad som man är så vill man ju vara anfall...

<3

Jobbigt

Hon bara klagar hela tiden. Hon visar inte på fel på ett positivt sätt utan bara klankar ner och låter överlägsen.
What the hell.

<3

kirrat.

L drog precis hem härifrån. Vi har jobbat med vår gympalektion för åttaåringar. Den blev helt okej faktiskt, vi ska prata lite med vår gympalärare om lite tider och sådant. Vi vet ju inte hur lång tid det tar för dem att ta fram redskap osv. De har bara 40 minuters lektioner så det gäller att vara effektiv.
Nu håller jag på att försöka pricka ut harrods på en karta över london till engelskaarbetet. Jag tjatar väldigt mycket om engelskan känner jag, men den tar upp så mycket tid, det är oftast den jag måste göra. Det lät ju kul, eller vad säger ni?

image16

<3

palla mornar.

Den som kom på att skolan skulle börja åtta kan inte ha tänkt efter ordentligt. Tänk oss alla små stackars barn som nu inte får sova ut ordentligt och sedan ser jättetrötta ut när de kommer till skolan eftersom vi ÄR jättetrötta. Det tog ett tag att komma upp imorse.
Idag hade jag planerat att testa mina nya svarta pupms som jag visade men eftersom det är så vått ute så struntar jag i det. Våt sten slipar mer en torr sten, och utan våta stenar är jag även då en fena på att slipa ner klackarna. Om jag använde dem nu skulle det bli katastrof. Nu väntar sminkning och allmän fixning.

<3

segt!

Ikväll var jag och J på världens segaste friskispass. Det var någon tjej som egentligen brukade ha något annat som höll i det. Hur som helst så blev man knappt svettig och då känns det ju bara onödigt att gå dit. Tur att jag sprang imorse alltså. Nu måste jag gå, cold case börjar så det blev ett kort inlägg.

<3

friskis

Dags för friskis igen, var ett tag sen jag var på det. Jag ska gå hemifrån om kanske en halvtimme, sen möta J i centrum vid halv. Det är riktigt skönt att få röra på sig. Jag förstår inte människor som aldrig tränar. Måste fixa lite grejer nu. Hörs.

<3

bad:)

Eftersomjag tyckte att plugget var så jobbigt men att jag ändå har gjort en del så unnade jag mig själv ett avslappnande bad. Jätteskönt, orkade dock inte tända några ljus. Det kändes så onödigt eftersom det inte var mörkt ute än. Nu ska jag fixa håret. Tjo på er.

<3

Duktiga jag:)

Jag tycker attt jag själv är jätteduktig, när det första jag gör varje söndagmorgon är att gå ut och jogga. Idag blev det kanske 5-6 kilometer i regn. Man känner sig så bra efteråt att man trots det tråkiga vädret snörde på sig skorna och drog ut i regnet. En oerhört härlig känsla. Sen ikväll klockan sju ska jag och J, kanske någon mer, träna på friskis.
Dessutom måste jag städa badrummet och fortsätta med engelskan idag. Någon som kan förklara Englands skolsystem? Det blir nog inte en så jättekul dag men " a girl got to do, what a girl got to do".
Hoppas er dag blir bättre än min:)

<3

så var det med det.

Jag är faktiskt redan hemma. Några skulle dra och då blir det lite automatiskt så att alla åker hem. Själva kvällen var nice, men vi umgicks inte alla tillsammans. Några tittade på melodifestivalen istället för att ha ansiktmask och göra alla tjejsaker vi sa att vi skulle göra. De andra gjorde självklart tjejsakerna. Sen delades det upp lite igen osv. Det blir alltid så, vi kan inte göra något tillsammans allihopa, det går bara inte. Från och med nu ska i alla fall inte jag föreslå någon tjejkväll.
Det låter kanske värsta bittert men jag hade astrevligt. Kvällen spenderades till störst del med J och L, haha JL.. Något säger mig att vi måste träna lite, speciellt på armhävningar, eller vad säger du J? Det får helt enkelt bli friskis imorgon. Föresten så gjorde vi världens godaste ansiktsmask, det var youghurt, avocado, honung och banan i. Den kanske inte fungerade så bra, vem vet, men god som fan var den!

<3

måste dra

Ska dra om en 10 minuter. Skulle egentligen ringt J men då ringde min kära faster och störde, så hon får vänta, annars så träffar jag ju henne snart. Nej nu måste jag byta om, ha en trevlig kväll!

<3

typ klar!

Jag är nästan klar med Engelskan faktiskt, underbart! Måste bara fixa en karta. Det kan nog bli lite klurigt, någon som vet vilken adress big ben ligger på? Jaja, det fixar sig.
Innan jag började med det så tog jag en promenad med pappa innan solen försvann. Jätteskönt, det tog i och för sig ett tag, men han är ju nyoperarad så han gick med krycka. Det vart alltså ingen powerwalk men en jätteskön lugn prommis. Nu är det ungefär två och en halv timme tills jag måste dra. Ska träffa L och J i centrum klockan fem. J kommer med fem över tåget så..Sen ska vi in och handla lite youghurt och honung för att kunna göra ansiktsmasker och sen dra vidare till thaien, köpa take away. Sen ska vi träffa resten hemma hos J klockan sex. Det blir jag, J, L, D, S, S, J och förhoppningsvis P lite senare. Får bara hoppas att alla hittar dit och har med sig mat. Men det blir säkert bra. Ska ringa S nu, hon brukar inte titta på sin mobil alltid så det känns säkrare så.

<3

tjejkväll

Ikväll är det dags för tjejkväll. Jag tänker inte beskriva den för jag tror jag har gjort det lite halvt alla gånger jag har nämnt den. Nu ska jag ta moppen till macken och kolla luften i däcken. Behöver den ikväll när jag ska till J. Sen måste jag göra engelska också, hann ju inte med det igår.
Föresten, visst är det härligt väder! Om jag har tid så ska jag lugnt ta en prommis.

<3

"Mästaren och Margarita"

Äntligen hemma från den där jävla föreställningen. Den hette mästaren och margarita föresten. Teater är verkligen INTE min grej, jag tycker om musikaler men teater är så jävla segt. Det passar mig inte alls, bland det bästa i pjäsen var killen i den rutiga kostymen med lite punkstil. Han var skön, men annars så var det bara irriterande att sitta där. Det var liksom ingen fart i det hela, det är därför musikaler är mycket roligare, med dans och musik.Jag funderar på att gå på footloose..den lär vara bra.
Men nu ska jag gå och titta om det finns något på tv. Är väldigt sömnig just nu.

<3

stress.

Stress är jävligt jobbigt! Måste gå om 20 minuter och har varit hemma lika länge. J hann i alla fall göra klart sin hemkunskap med 4 minuters marginal. Ni skulle sett vad stressad hon var i slutet, nästan prillig.
Föresten J, det var så lite, vad har man annars vänner till!

<3

en hjälpande hand.

Jag sitter kvar här efter skolan och hjälper min goda vän J att göra klart sin hemkunskap. Vi har bara en timme på oss så vi får skynda. Sen skulle jag egentligen gjort engelska som jag, sa men det hinner jag inte. Jag får dra hem och käka och sedan är det teater som gäller. Nej nu måste vi fokusera.

<3

teater..

Ja, ikväll så ska jag faktiskt på teater med mamma och morfar. Egentligen var det meningen att pappa skulle gå men eftersom han är opererad så måste jag gå istället. Jag vet inte ens vad vi ska se, men hur farligt kan det vara? Teater kan väl vara nice, eller?
Nu sitter jag annars bara här och väntar på att dushen ska bli ledig. Man måste ju vara fräsh när man går till skolan.
Föresten, nu har vi typ planerat klart tjejkvällen, eller halvt, vi måste höra så att det fungerar med alla. Först take away sen ses vi hos J runt 18 och sen tjejkväll. Perfekt!

Jag fick fan ont i ryggen av att sitta framför datorn hela dagen igår, än en gång, fy fan för engelska!

<3

konstigt.

Just nu är jag fylld med världens konstigaste känsla, det är typ lättnad blandat med lite sorgsenhet. Det låter värsta djupt men det är det inte. Jag har nämligen precis slutat skriva med min smskompis, alltså för gått och det känns jättekonstigt. Vi hade i och för sig rätt meningslösa konversationer så det är nog bättre så här, men ändå. Han vart rätt så sur, men sådant är livet, han överlver, lätt. Vem är jag att prata om meningslösa egentligen? Läs bara mina inlägg.

<3

hata engelska!

Det här suger ju verkligen skithårt! Istället för att vara ute på prommis i vårsolen så sitter jag inne framför datan och skriver dagbok om något jag inte ens gjort. Bara en aning frustrerande. Alltså, det är en engelskauppgift där man ska skriva dagbok om en resa man gör i ett engelsktalande land..palla!

<3

trött

Jag är skittrött och nu under slutet av dagen har jag varit lite irriterad. Dessutom måste jag göra engelskan nu, fy fan!
Fast det är i alla fall tur att jag har lördagen och tjejkväll att se fram emot. Det blir riktigt tjejigt, hemmagjord ansiktsmask, middag, ljus, ni vet mysstämning och så bara sitta och snacka. Frågan är var vi ska vara? Men det löser sig, det måste det göra..
Någon som har något tips om vad en tjejkväll borde innehålla?

<3

dagen..

Jag har inga speciella planer för dagen. Förutom att lyckas med min rätt på hemkunskapen. Det skulle nog hjälpa betyget en hel del..När jag kommer hem ska jag göra min engelska dagboksuppgift och sen laga mat, inga speciella planer alltså. Men jag måste se till att komma iväg och träna snart, måste få med de andra.

<3

solning.

Det blev solning i alla fall, fast bara 10 minuter, man vill ju inte bränna sig. Dessutom så är det inte bra att sola för mycket, speciellt inte på solarium. Det ökar ju cancerrisken. Det här var andra gången i hela mitt liv, som jag har gått dit. Om man går för ofta slösar man bara pengar och till slut kanske man får hudcancer. Inte så lyckat med andra ord. Det var 45 minuters väntetid men det värsta var att de inte hade någon tvål på toaletten så man behövde ta bort sminket med bara vatten så det slutade med att jag har fått en solfläck under ena ögat. Jippie..

<3

lyckat..not..

Det gick inget vidare med min lista jag gjorde i morse. De två första punkterna klarade jag. Jag var i skolan och sen åkte jag till stan med Jo. Vi satt och snackade på tåget och sen gick några killar avsom jag antog skulle till centralen, så vi gick glatt av men bara några sekunder efter upptäckte vi att vi var på södra och hoppade raskt in i tåget igen.
Sen blev mina inköp raskt avklarade vi åkte hem mindre än en timme senare. Jag köpte ett par gråa cheap monday och ett par matta svarta pumps. Sen på tåget hem så var det några killar som stod och stirrade på mig hela vägen, man tänker ju verkligen bara, vad vill ni? Jättestörande men sen skulle jag till slut gå av så det var ju skönt.
Jag sa ju att jag skulle träna och sola också, men träna skulle jag fått göra själv i så fall eftersom alla var upptagna och det är ju inte så kul så det struntar jag i. Solningen får jag väl se, men jag tror jag struntar i det. Det har inte direkt högsta prio på min lista..Här kommer i alla fall en bild på mina inköp.

image15

Jeansen är från cheap monday för bara 400 kr!
Pumpsen från din sko för 300 kr.
Riktiga fynd båda två även om jag visste att de skulle vara billiga.

<3

dagen som kommer.

God morgon alla människor där ute!
Det här är bara preliminärt men något liknande blir väl min dag idag.
Först skola
Sen stan (hoppas jag)
Efter det träna
Till sist kanske sola (har fått någon gratisgrej:D)
verkligen spännande, don't you think?

<3

gossip girl.

Gossip girl var fett bra idag. Men jag tycker det var br aatt Dan inte skulle hålla på att välja mellan tjejerna i flera avsnitt utan att det blev avklarat direkt. Det blir så segt annars. Ska titta lite på tv nu, tror det heter rules of engagement eller något sånt.
xo xo Gossip girl, nej skoja bara.

<3

middagen.

Måste bara säga att maten blev asgod.
Testa receptet från arla men byt ut creme fraishen och arla kokos mot en burk kokosmjölk och ta i lite mer röd curry än det står.
Det var allt jag skulle säga;p

<3

det fixar sig.

Pappa opererades idag, det gick bra så det är ju jätteskönt, han kommer hem om bara några minuter skulle jag tro :).

Idag har jag förövrigt varit på jättebra humör, jag, P och J måste ha skrattat i minst en timme i streck. Inte för att det var något speciellt, vi var alla bara på väldigt bra humör. Dessutom har tjejerna kommit fram till att vi ska antingen käka take-away på lördag eller gå ut och käka. Ni förstår då är det internationella kvinnodagen, och vi har inte umgåtts på länge så då tänkte vi att man kunde använda lördagen som förevändning. P kan inte vara med, synd, men henne träffar jag ändå så mycket så jag får väl försöka klara mig.

Men nu ska jag snart kila och laga mat, man måste ju äta..

image14 (kokosräkor med röd curry)

Föresten är det gossip girl idag, härligt! Jag missade förra avsnittet men det kan jag se senare..

<3

redan uppe?

Visst är det omänskligt att behöva gå upp innan sju flera dagar i veckan? Jag orkar inte det, man sover ju fan igenom första lektionen! Till alla er morgonpigga vill jag bara gratulera, trevligt för er.
Föresten bip-testet gick väl sådär, jag kom till 7.9. Jag vet att det inte är jättebra, men det är väl okej? En del slutade redan vid 4-5...

<3

hm.

Idag har jag lite grejer som tumlar runt i skallen. Dels så måste jag göra lite skoluppgifter och skit och dels så funderar jag på om det går någon bra konsert man kan gå på. Om någon vet någon bra så får ni jättegärna tipsa :).
Dessutom så snackade jag och en kompis om att vi och tjejerna borde dra till bodaborg, det är ett "äventyrshus" eller vad man ska säga. Lite som fångarna på fortet. Själv har jag aldrig varit där men L har det och det låter rätt roligt. Jag gillar att klättra och trixa förstår ni. Jaja nu är det i alla fall mat.

<3

bråttom!

Problemet med mig är att jag ibland är värsta tidsoptimisten. Jag tror att jag har all tid i världen men sen visar det sig att jag bara har fem minuter på mig. Jag ska gå om 10-15 min och har inte hunnit fixa håret så det måste jag göra. Det blev ett kort inlägg men önska mig lycka till på beep-testet.

<3

Duktig!

Jag måste bara berömma mig själv lite. Så fort jag vaknade imorse drog jag ut och sprang några kilometer, sen har jag gjort läxor hela dagen, jaja, nästan i alla fall.. Jag har lite inlämningsuppgifter att fundera över. Det kändes jävligt bra att springa eftersom jag har varit sjuk och sen varit i fjällen så jag hade inte tränat på 3 veckor! Dessutom har vi beep-test imorgon så man måste ju orka lite, man vill ju inte ha sämst kondition, faktiskt.

<3

hemma igen

Ja, då var man hemma från fjällen. Jag måste säga att det var en rätt bra vecka, jag hade kul. Jag har till och med testat hur man svänger med hjälp av ett träd när man åker skidor, det gick inte så bra men det var jävligt roligt! "kids do not try this at home".
Jag har spelat väldigt mycket mah jong också, för dem som inte vet vad det är så orkar jag inte förklara men det är ett gammalt kinesiskt brädspel. Efter den här veckan är jag väldigt taggad för snowboard med Josse på påsklovet, det kommer bli oförglömligt! Dessutom har jag sett Den siste samurajen och A cinderella story nu i slutet på veckan. Grymt bra filmer båda två men helt olika, en tjejfilm och en drama/action? Ni kan nog gissa vilken som är vilken. Båda är helt klart sevärda. Nej nu ska jag gå och göra något/ingenting, det får jag se.

<3

RSS 2.0