.

Just nu gör jag inte så mycket, kollar på kustbevakarna. Asså seriöst, om man tittar på det programmet fattar man verkligen hur mycket idioter det finns, speciellt bland packade människor. Inte så oväntat kanske..

image6

<3

komiker?

Sitter här och chillar lite, kollade nyss på stockholm live. Jag förstår inte hur man kan vara komiker, tänk er att ALLTID tvingas vara rolig? Jag menar, för det första så livnär de sig på det och för det andra så förväntar man sig ju att en komiker är kul. Ex. om man träffar en komiker bara på stan så tror man ju att den ska vara rolig, man tänker ju inte, där är ju han komikern, han är säkert skittråkig och jobbig att umgås med. Man tänker ju att de ska vara lättsamma och vara väldigt oseriösa. Det är nästan som "stämplar", ni vet, hon är konstig, han är ful, de är störda osv. En komiker har ju en solklar stämpel som är svår att komma ur. "Han är rolig", och sen är det inte mer med det. Tänk er då att vara tråkig..

<3

klar!

Inte visste jag att det var så jobbigt att laga gardiner. Jag borde kanske anat det eftersom jag har gjort det förut och tyckte att det var lika jobbigt då..
Men nu är jag i alla fall klar,så fort min föräldrar kommer hem så ska jag kräva dem på pengar, fan vad gött!

Föresten dagens outfit blev väldigt enkel, en enkel grå kofta, vitt linne och ett par mörkblåa wranglerjeans. Jag borde kanske börja ta bilder, men det skulle nästan vara för jobbigt. Jag har ju trots allt inte all tid i världen på morgonen.

<3

pengar

Idag får jag äntligen mina efterlängtade pengar, det blir kanske inte så mycket, men ändå, jag måste ju shoppa! :D
Eftersom jag får dem idag blir det till att åka till staden stockholm imorgon, asså bara till city. Dessutom ska jag alldeles strax laga en gardin till mina föräldrar, så då blir det snabba cash, okej bara 50 kr, men är man pank så är man.
Jag kommer hela tiden på nya saker jag behöver köpa så pengarna lär ta slut snabbt...synd..
Förövrigt var skoldagen asseg, tur att vi gjorde bullar på hemkunskapen i alla fall. Min längd blev asgod:D
Vi hade franska idag. Hela klassen skolkade förra lektionen eftersom vi skulle ha vikarie. Så idag frågade vår ordinarie lärare var vi var, jag och paula svarade helt enkelt, vi pallade inte gå, så vi stannade hemma. Vår lärare var otroligt nog helt lugn med det, hon sa att om hon hade fått bestämma så kunde vi lika gärna ha varit lediga. Tänk vad vuxna kan förvåna en ibland.
Men nu ska jag laga gardinen, later.

<3

dags att vakna

JAG ÄR SKITTRÖTT!
Först vaknar man av den jobbiga väckarklockan precis när man lägger sig tillrätta för att somna om, jag var typ halvvaken då. Så jag masade mig upp och gick ut och åt frukost, direkt efter det kom jag på att jag inte borde ha gjort det eftersom vi börjar med hemkunskap.
Sen går man in i duschen för att vakna till, och för att bli fräsch förstås ;p
Men jag vart bara ännu segare, och sen måste man ju fixa sig, smink, hår och kläder.
Jag måste verkligen köpa en ny ljusare foundation, den jag har köpte jag efter jag var i thailand och det var ett tag sen nu. Om jag inte skaffar en ny snart kommer jag få gå runt med värsta fjortisranden, det får absolut inte hända. Ska till stan på fredag, får ordna det då..nej, nu måste jag faktiskt göra mig iordning.

<3

äntligen!

nu är jag äntligen klar med hemkunskapen! Den tar så jävla mycket tid, men va fan, man gör det ju för poängen. Asså betyget...Jag har gjort andra saker sedan jag skrev att jag höll på med den, bara så ni vet.
Jag har t ex varit och tränat. Usch vilket väder, utomhusfotboll i regn, fast å andra sidan, hellre det än att spela inne:)
Sen tittade jag på årets kock också, fastnade framför tv:n. Jag vet inte vad ni tycker, men själv vill jag hellre äta mat som ser hemmagjord ut, än värsta puttinuttiga rätterna..

Men det som hela tiden genomsyrar tankarna är gymnasiet, var ska man gå, vilken linje, hur långt är det att åka osv.
Om man väljer en viss inriktning missar man några kurser som man vill gå. Jag ska gå natur, så jag funderar över om jag ska gå beteende eller college Egentligen vill jag gå beteende men då kan jag inte läsa engelska C och språk steg 3 och 5.. Men om jag går college missar jag en del av beteendeprofilen, men jag kan åtminstone läsa psykologi och kriminologi som är de viktigaste ämnena för min del...förvirrande? det tycker jag med...
Om ni har några åsikter eller tips, snälla, dela med er :)

<3

Snygga

image5image4
               image3

de här pumpsen kommer från dinsko och kostar bara 300 kr!
inte en så fin bild kanske, men de här vill jag ha!
Sen tänkte jag att jag skulle hitta någon fin röd väska att ha till, men det är ont om det, de på bilden är de enda jag hittade som var okej, jag har ju i och för sig inte letat så mycket, men ändå..
Dessutom matchar bara den högra i färg med pumpsen men den andra var finare i modellen.
Säg gärna till om ni sett någon snygg röd handväska :)

<3

hemkunskap?

här sitter jag och undrar om jag ska orka göra hemkunskapen..
jag borde nog göra den, har bara tills imorgon på mig..
jag kan ju i och för sig vänta tills efter träningen (fotboll för dem som inte vet det), fast då kommer det skjutas upp till sista minuten så jag får väl göra den..suck! fy fan för hemkunskap,
so long.

<3

trött..

Nu har jag varit och tittat på gymnasiet som jag sa, lokalerna var helt okej, Men jag insåg just att jag inte vill/kan välja något... dels skola, dels utbildning? Hur fan vet man vad man ska välja? :/
Men skönt var i alla fall att vi slapp historian idag, sista lektionen, :)

hur valde ni gymnasium?

<3

nyckel

här sitter jag och josefin under lunchen, duktiga jag glömde ju självklart skåpnyckeln, försök göra anteckningar utan block..:P
josse suktar efter kakor som hon hittade i en kakbok, mums!

om ett tag måste vi nog dra oss tillbaka till skolan, känns tungt, man är liksom hemma så måste man iväg igen..
Sen efter skolan ska jag och linda gå till en gymnasieskola och kolla in lokalerna..:)

<3

måste gå!

nu måste jag verkligen gå, jag börjar om typ en kvart:S
ville bara säga vad jag fick på mig tillslut, det vart svarta leggins, långt vitt linne från JC och en vanlig svart kofta från hm + ett halsband jag fick från min bror :)
måste gå!

<3

god morgon

ja, jag har faktiskt inte så mycket att säga..
Jag håller nämligen på att fixa håret och försök göra det samtidigt som man bloggar:O
Fast håret får nog gå först, det är ju trots allt mitt hår, hah!
dessutom vet jag inte alls vad jag ska ha på mig, är väldigt seg, får nog bara slänga på mig något... men det fungerar ju det med!

god morgon på er och ha en bra dag

<3

gossip girl

såg ni gossip girl?!
det var verkligen skitbra, typ en blandning mellan OC och One tree hill, mina andra två favoritprogram, och ja, jag säger andra två. gossip girl tog lätt en plats bland de bästa, och det är efter ett avsnitt!
Nu är jag bara så jävla sugen på att se resten av avsnitten, funderar seriöst på att ladda ner dem, men de lär ju bli lite tråkigt under veckorna då, så jag tror nog jag väntar på nästa tisdag istället. Väntar med spänning! :D

<3

läxor!

fy fan asså, idag har jag gjort tre par läxor, eller två egentligen, jag håller på med den tredje..
Först matteläxan med linda, det var i och för sig rätt kul, men jag tror nog att det berodde på sällskapet. Den andra är att göra en egen idrottslektion, även den med linda. Vi har gjort en grovplanering, lektionen är för tvåor, asså 8-åringar, det är väl inte som om jag kommer ihåg vad man lekte då?!
Till sist så sitter jag här med en idiotisk hemkunskapsläxa, jag måste ta reda på vad alla ingredienser kostar och har typ en maxkostnad på 10 kr per portion, jag menar, vem fan bryr sig! Dessutom så är det assvårt att "prispressa". Jag kommer typ 5-10 kr över gränsen, minst! :O
shit...
Jaja, jag har ju i alla
fall fram till torsdag på mig, så..jag överlever nog..

Jag tror jag tar en paus nu, i alla fall till efter Gossip Girl det startar ju äntligen!

<3

snark...

sitter här framför datan, ska väl dra mig mot skolan om 5-10 minuter eller så..
INTE KUL! Idag var jag skittrött när jag skulle gå upp, somnade om typ fyra gånger :-s

Hur som helst är jag i alla fall redo att gå nu, idag fick jag på mig en vit skjorta med tunna svarta ränder, sen en svart v-ringad på de. Dessutom hittade jag massa halsdukar igår som är mammas gamla, så jag drar nog på mig den svart- gråa som låg i lådan...

<3

raggning?

Nu, efter middagen har jag haft ett stört roligt samtal med min brorsa och min mamma om raggning. Vi har kommit fram till att de viktigaste är att "show some guts", det är omöjligt att börja snacka med okänt folk om man är asblyg, så steg 1 är att få upp självförtroendet..
sen gäller det ju att komma på något att säga också. Man kan ju köra på jätteroliga "repliker" bara för att det är kul och då kan det ju faktiskt lyckas, just för att det är så roligt ;-)

ex.  "jag har tappat mitt nummer, kan jag få ditt?"
       "blev du kär vid första ögonkastet, eller ska jag gå förbi igen?"

Jag vet att jag själv skulle kunna falla för nått sånt, men då gäller det ju att man har humor.
Annars kan man ju bara råka gå in i folk (tillräckligt "hårt" för att de ska stanna upp) sen är det bara att säga förlåt och fråga om det gick bra och visa sitt mest bedårande leende, "blink, blink" liksom.
I skidbacken kan man ALLTID flörta i liften, det är grymt bra!
På badet skulle det också vara askul att fråga någon med mycket muskler som stod och spände sig, "ska du använda de där musklerna till något, eller är det bara för min skull?" blink, blink :-)

obs! tipsen används på egen risk xD

<3

här sitter man..

ja, här sitter man dårå, borde kanske plugga men de orkar ja inte just nu..så jag sitter framför tv:n och tittar på kyle xy, gamla avsnitt, har aldrig sett de första förut men de e väl helt okej, vill egentligen att gossip girl ska börja men de kommer först imorrn..

image2

måndag,

ja, så var de dags igen, skola..
det är något speciellt med måndagar, man ligger och drar sig, försöker vakna till i duschen, segar vid frukosten och måste till slut skynda till skolan..
men inte den här måndagen, jag hade otroligt mycket tid i morse, jag hann till och med byta kläder flera gånger. Jag kände för att shoppa igår, men jag får inte pengar fören på torsdag så det är ju bara att vänta. Men hur som helst bestämde jag mig för att leta upp lite gammalt som ja inte använt på länge, liksom nytt istället för gammalt..jag ville ha på mig ett par svarta stentvättade jeans, men dom var tyvärr så gamla att jag inte ens fick dom över höfterna. Så dagens outfit blev lite somrig istället med ett par vita byxor, en orangevit blommig topp och en svart enkel kofta på det och sen var det bara att pallra sig iväg till skolan..

<3

söt topp!

image1 behövde bara visa den här, asgullig topp från hm ;-) värsta sommrig <3

helgen som varit:-)

I fredags gick ja hem direkt efter skolan, va verkligen skittrött . Men det vart inte så mycket vila eftersom mina kära vänner sofie och josse ringde och frågade om ja skulle med och simma och sen kanske dra ut och käka till sist även kolla på film. Tjejkväll typ, så de kan man ju inte tacka nej till, jag drog till badhuset där jag fick sitta och vänta på tjejerna i drygt en halvtimme, de missade bussen.. typiskt! men va fan, ja e van så ja satte mig och spanade på folket som gick förbi, t ex snygga killar som skulle till gymmet, hah!
men tillslut kom dom iaf och vi drog in och simmade 12 längder, tror jag iaf, men sen upptäckte vi några skitsnygga killar vid trampolinen, så då blev det spaning istället, dom var verklugen heta, asså ja skojar inte, ni skulle sett musklerna!:o men innan vi hann hälsa så ville sofie ångbasta, så då gjorde vi det och när vi kom tillbaka var dom borta:/ shit happens som man säger... ja tror vi överlever, sen köpte vi och gjorde tacos..sen kollade vi på film med emil, eller ja å josse somnade, så kul var den liksom! hah!

Lördagen och söndagen flöt bara på utan något speciellt, fika i stan och sen träning..

<3

då e man igång!

hellu, anna var namnet, de kanske man förstår med tanke på bloggens namn..;-)

anledningen till att ja skaffade bloggen e att ja har så jävla mycket i huvudet just nu så ja tänkte att det kanske skulle hjälpa att skriva ner det..dum tanke, eller?
det blir lätt mkt nu i 9:an när man ska ha slutbetyg och allt, samtidigt ska man hinna umgås med kompisar och inte minst hinna träna! ja har planerat att börja på friskis, det blir nog någon gång i veckan, har köpt skor och allt så nu e ja redo, ska bara få med Damla, det är henne jag ska börja med :-)
skorna e för övrigt från puma och rätt gulliga, först tänkte ja men herregud, fy fan vad fjolligt, men sen tyckte jag om dom mer och mer, och egentligen vem bryr sig, jag ska ju bara träna i dom!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0