Långfärdsskridskor

i morgonsolen var det som gällde. Fy fan vad härligt det var. Att bara glida över isen ute i friska luften. Jag tror att det är över två år sen som jag gjorde det sist. Äntligen är isen tillbaka! Man känner sig liksom, fri.

Dessutom kändes det bra för det var första gången pappa åkte sen han bröt höften. Våren 2007 var jag på träning men resten av familjen var ute och åkte. De ringde och sa att jag behövde fixa skjuts hem då pappas skridsko hade lossnat och han slagit i isen och pajat höften.



<3

Ny design

som jag är nöjd med. Den är jag. Det kommer ta ett jävla tag att lägga in allt i rätt kategorier, jag menar, det är närstan ett helt års inlägg att sortera eftersom jag inte valt kategorier förns nu, får bli ett litet projekt!

Föresten så är jag väldigt nära på att vilja stanna hemma imorgon, på nyår eftersom allt bara skiter sig.

Life's a bitch and we know it!

<3

FYND!

Duktig som jag är så tog jag tag i mig själv och började städa skrivbordet och titta vad som föll ut ur ett kuvert!

200 kr!


Cashflow!


<3

Josse 16 år!!!

Titta in på http://josefins.webblogg.se och säg grattis!

Josefinfinfin josse josse josefin!!



<3

Mobilbilder=fixat

Med Anna och Toves hjälp har jag hittat problemet och lösningen!Nu kan jag ta bilder med mobilen, mycket lättare än att släpa runt en kamera hela tiden!

Bild på tv:n bara för att visa att det gick!


<3

Bytte tillbaka

till min gamla design av uppenbara orsaker. Stod inte ut med min matdesignsak! Den gjordes ju bara för att liksom och då blir det inte bra!
Men jobbar på en annan, som finns på min testblogg som jag skapade efter missödet med den bloggen.

Designen av Koolakattis.blogg.se



<3

Paula came on a quick visit!

Det är precis som det låter! vi diskuterade nyår och jag visade henne min nyårsoutfit, dessutom promenerade jag runt i mina klackar för att jag inte ska se ut som en idiot den sista december!

Hon ville väldigt gärna vara med på bild.


<3

Fika med brudarna

Jag, Sophia, Sara och Viktoria fikade på espressohouse på sveavägen. Det är asmysigt där och inte alltför mycket folk! Vi hade värsta trevligt, diskuterade nyår som vi ska fira på olika håll och hur uppklädd man ska vara för olika saker. Vi pratade dessutom om ens pappa som sitter inne 14 år för knarksmuggling. Fatta det, polisen kommer och griper din pappa för att han är knarklangare! Fy fan vad jobbigt.

På tåget hem


<3

Vaken men dödstrött

Jag vet inte varför men jag är jättetrött men kan inte sova. Skitjobbigt, dessutom kan jag inte bara slappa hela dagen, ska fika med Sophia, Sara och Viktoria vid fyra typ. Hur som helst satte jag på I am legend när jag vaknade. Fett seg film! Will Smith med monologer i en timme, nej tack! Tror jag tänkte på en annan film när jag köpte den för 2 kr.
SE DEN INTE! Sömnpiller, jag skojar inte!

Seg film.


<3

Vi gick vidare

till den 3e. Då ligger första matchstarten 22:20 och om man går vidare till semi så spelar man den klockan 01:00. Jesus!
Idag kom vi tvåa i gruppspelet med två vinster och en förlust med 1-0. Helt okej alltså! Själv kommer man ha världens blåmärke på arslet och ett brännmärke på armen. Bara för att jag skulle hindra den där tjejen från att komma fri med målvakten. Jag sprang i full fart från sidan och skulle skjuta undan bollen, tyvärr hamnade jag lite på den så jag själv flög i marken med en hård duns och typ vred mig i plågor, det gjorde sjukt ont!
Men bästa under hela cupen, 4 sekunder kvar av matchen (finns nedräkning på väggen) och Wester skjuter från egen planhalva och bollen seglar in över målvakten och precis under ribban! Det var det målet som såg till så att vi gick vidare!

Mitt brännmärke, tyck synd om mig!


<3

Mot tyresö och cup

gäller nu då. Ska göra mig iordning. Wish me luck!



Föresten så har jag skapat en blogg för att testa olika designer, så ni kommer snart slippa den här apelsingrejen som ser ut som en matlagningshemsida!

<3

Ny mobil

Igår var vi inne på expert och de hade värsta rean så jag hittade mobilen jag ville ha för 999 kr! Ofattbart! Jag skulle ha ett minneskort också, det kostade hos dem 399 kr! Jag har liksom sett det för 69, så jag sket i det. Nathalie påpekade att jag inte fick en valfri dvd då (gratis dvd vid köp av över 1000 kr). Men i kassan var de så snälla så jag fick lägga till två kronor på mobilen och få en film! Härliga tider!
Föresten, har inte hittat så man kan kopiera över numren frrån sim till telefonen än så har inte alla nummer.. Smsa om ni vill något och se till så jag vet vem det kommer från så lägger jag in dem eftersom.

TOVE, smsa! vi kommer förbi vid halv ungefär!

Min nya vän!




<3

Jag hade trevlans

med Natalie igår. En rolig prick! Jag ringde och väckte henne 10:50 och vi sågs i stan vid 12. Är inte det grovt imonerande?! Jag trodde aldrig att det skulle gå så snabbt!
Vi köpte skosnören, hängslen och andra viktiga saker, hon är "halvpunkare" typ för er som inte visste det. Hon har dessutom snaggat underhåret så hon kan ha tuppkam om hon vill, värsta coolt! Det skulle i för sig aldrig jag ha, men coolt ändå!

Natalie i ful mössa:p

Vill inte vara med på bild utan gömmer sig i en fejkad nysning!


<3

Twilight

var jättebra! Sjukt gullig, jag som inte läst boken eller något var beredd på en vampyrfilm, men istället fick jag en kärlekshistoria! Kärlek mellan en vampyr och en dödlig, kan det bli bätte?!

Robert Pattinson som spelar den manliga huvudrollen är dessutom sjukt snygg, och det skadar ju aldrig! Syns inte så jättebra på bilden under, men..

"Do you trust me? Then close you're eyes!"


btw, har en ny mobil, men tar det imorgon, ska sova nu!

<3

Mot bio

och Twilight! Med Viktoria.

<3

Nathalie

har försovit sig, otippat! Så det lär väl ta ett tag innan jag kommer in till stan, om min bror kommer hem så kanske vi hinner tvätta bilen.
Kom precis hem från en riktigt bra träning, man skulle aldrig kunna tro att det är laget jag började i i våras. De har utvecklats så sjukt mycket, hela laget är typ helt oigenkännbart. Tro mig, det är positivt!

stor bild va?

Så jag har en riktigt bra känsla inför cupen imorgon!

<3

vaknade för en halvtimme sen

Förstår ni vad tidigt det är! Klockan är 07:57 och jag måste byta om till fotbollskläder och röra mig mot bussen om sisodär en kvart.
Vem lägger seriöst en träning så här tidigt?!



<3

Planer för morgondagen

Träning 9-10, vem fan lägger det så tidigt?!:O
Nathalie i stan 11 (hon brukar vara försenad så det är därför jag kommer hinna)
Käka middag hemma
Twilight med Viktoria på kvällen

Hur kommer det sig att man inta har något att göra ibland och ibland alldeles för mycket?!

I brist på andra bilder:
Glidflygning i somras!

<3

En snowboard

har kommit i min ägo! Jippi! Det har jag velat ha ett bra tag nu, och eftersom det är sportutrustning betalade föräldrarna för hela baletten, skor och allt! Härliga tider! Nu är det bara att göra sig redo för att åka, romme nästa! (med Linda). Självklart får andra också följa med, just let us know!

Här kommer då lite halvtaskiga bilder på den!





+ pappas fot och massa skor!

<3

Bloggdesign

är galet jobbigt! om man tittar på mina tidigare inlägg så är texten helt åt höger, hur fan får jag den till vänster?:O
I protest går jag och lägger mig! Stor dag imorgon!

<3

Min granne Totoro

är en väldigt speciell film! Den har ingen egentlig handling och innehåller en jätteekorre/nalle, en 12benad katt som agerar buss, och två väldigt skrikiga japanska flickor! Men trots all så är den sevärd är nämligen riktigt rolig!

Totoro

Natur

Människor ffs!
Föresten, överst vår nya tv och tomtar!

<3

Kommer väl aldrig bli nöjd

med bloggen. Men det är kul att lära sig hur man gör för att ändra olika saker. Men vad tycker ni?
Den vart glad i alla fall!

Tänkte titta på Min granne Totoro nu, man måste ju se om det är något att ha!

<3

Nytt utseende

som ni kan se. Tröttnade på det gamla men den här kommer nog inte vara särskilt länge. Jag ville bara se om jag klarade av att ändra enkla saker och det gjorde jag! Självklart har jag den gamla sparad så jag kan byta tillbaka när jag vill. En annan sak jag har lärt mig medan jag fixade och trixade var hur man snodde någon annans design. Kommer aldrig ta någon, skulle kännas fel, men  ändå! Man lär sig något nytt varje dag!

För att fortsätta på temat


<3

Julklappslista för de nyfikna

För tillfället känner jag mig aningen frustrerad, försöker få tag på Clara men hon verkar ha försvunnit från jordens yta så det blir väl till att hitta någon annan att spendera juldagen med!
Clara i Paris

Eftersom folk ändå kommer fråga vad jag fått så kan jag lika gärna lägga upp det här:
-En mangafilm, tro det eller ej! Jag har bara sett en enda sån förut i hela mitt liv och det var Spirited away och Min granne Totoro är från samma regissör så..
-En psykologibok som morfar hade hittat hemma (funderar på att bli psykolog)
-Ännu en Agatha Christiebok, kan inte få nog av dem! Denna gång The murder of Robert Ackroyd
-IDfoundation plus tillhörande borste
- Leaf.
Organic blue tea. Det ville jag köpa i chinatown i höstas men eftersom pappa var så hetsig och skyndade därifrån så fick jag det i julklapp! Det sägs hjälpa mot PMS som jag lider av lite smått!
-Pengar varav det mesta kommer gå till en ny mobil!
-Singstar med Abbaskivan och mikrofoner, en av mina gamla gick sönder förut under en tjejkväll.

visst ser hon lite ansträngd ut?!

Jag tror det var allt..men vem vet! Jag glömmer snabbt!

<3

Julafton:

Jag tillsammans med vår ubersnygga julgran!

Fika när morfar kom:)

Snö på julafton! Kan det bli bättre?!

Måste bara avsluta med en bild på min kanin som försöker få upp sitt paket med en morot i:P


<3

GOD JUL

till alla er där ute! Nu för tiden så firar vi bara med familjen och morfar. Det har tyvärr blivit så..Men det gör inget, det är
myspys! Jag råkar ju ha världens bästa morfar, så!
Jag tittar nog in senare under dagen och delar med mig av mina julbilder.
GOD JUL FRÅN MIG TILL ER!

Julafton 07!

<3

Julgranspyntning och lackning dan före dopparedan


Vår julstjärna har bandana! (som min bror så fint fixade och sa)


Granen med klapparna i all sin suddiga prakt


JULKLAPPAR


Lackning

<3

är så trött så jag håller på att dö!

Shit asså! Jag och mamma har sprungit runt och pyntat i hela huset känns det som:O Till slut la jag mig bara i soffan och satte på A Cinderella Story, den är så gullig! Dessutom är Chad Michael Murray så jävla snygg vilket är ett plus, haha! Eyecandy liksom!

Till kvällen vankas julgransklädning, paketrim och lackning, glöggdrickande och pepparkaksätande! Det låter väl inte så illa?!



<3

julgran fixad!

Jag vet, jag och mamma var sent ute, men vi kom nyss hem med en gran. En jättegullig faktiskt, den hade lite speciella grenar. Hur som helst, nu är både den och blommorna köpta, så jag är nöjd! Tyvärr så har jag fortfarande inte kommit i julstämning. Men trots det så såg jag Eloise at Christmastime, min alldeles egen jultradition. Jag tror jag har sett den 3-4 år i rad nu.



<3

Rockband får vänta,

det var så jävla dyrt! Ofta jag betalar 1-2000 för ett jävla spel? Herregud, sååå desperat är jag inte. Det får gå ner i pris och sen kanske jag kan övertala min käre storebror att dela på kostnaden, vem vet.



<3

Hemma från morfar

nu. Härligt, nu är jag klar med en stor del av packandet. Måste bara säga att jag har världens gulligaste morfar, han gav mig precis innan vi skulle åka 150 kr i namnsdagspresent! Det var ju liksom 9de och jag bryr mig inte ens om den själv... men pengar behövs alltid!
Hur som helst så är jag trött som ett jävla as! Blir till att se någon film ikväll :)

<3

Sofie och jag

slog oss ner framför tv:n och guitar hero. Duktiga som vi är kör vi på medium, haha! Sen skapade vi en ny plan, att köpa det där rockband eller vad det heter. Ni vet när man spelar trummor, gitarr och sjunger. Är man tönt då är man!



<3

Eftersom ingen gissade så

får ingen veta svaret på min dumma gåta! Ni dör av sorg nu va?!

<3

En kluring medan jag är borta

Vad är lättast att bära med sig i sin plånbok?
Ett tennislag
Ett hockeylag
Ett fotbollslag

Fundera på den ni!
Ingen tänker bättre än Nalle Puh! Tänk, tänk..

<3

Hemma från match och redo för Sofie

Det är precis vad jag är! Låter lite kinky, men det var inte så jag menade, jag ska träffa min kära vän Sofie om typ en kvart och bara umgås, ni vet "catching up!".
Vi spelade för övrigt 3 matcher mot samma lag, HIF mot HIF (har samma beteckning), 15 min vardera. Förlora första, lika andra, förlora sista. Inte jättebra, men det tar sig. För ett halvår sen hade vi förlorat alla med minst 20-0!
Nästa helg är det st-cupen, då är Tove frisk, Walde hemma och vi kommer äga sönder! Wish us luck!

<3

Övningskörning

som alltid på helgen. Fast om jag tänker efter så var det nog ett tag sen. Men nu vågade jag iaf gasa, det brukar jag inte våga, så, framsteg! Go me! Kom typ upp i 50, jag vet, inte så snabbt men jag har inte kört så mycket. Man kan faktiskt räkna gångerna på en hand!

<3

Ingen julkänsla här inte

Jag tänker inte ens på att det är julafton om 3 dagar (förutom nu då), vilket suger! Julen har ALLTID varit min favorittid, eller sommaren..hmm.. Men poängen är att det är för den jävla snön som inte kommer som jag kommer vakna upp den 24e och fråga om något speciellt händer under dagen! Jobbigt värre!

Så såg det i alla fall ut förra året i mellandagarna. Inte mycket snö, men den fanns!

<3

trött trött trött

som jag är så satte jag mig framför tvn och tittade på Harry Potter och fången från Azkaban, orkade int emed att leta upp någon och något att göra. Dessförinnan såg jag Sverige-Grekland, vem hade trott att sverige kunde göra två mål på en match! :O

  Vad föredrar ni? Potter eller fotboll?

<3

Allt i vardagsrummet

ligger huller om buller. Vi, egentligen pappa, håller på att byta tv, hyllor och allt som hör till.

förstår ni vad jag menar?!

<3

Pepparkaksbak

är det som har gällt under morgonen/förmiddagen. Det vart olika figurer ur mumin + lite vindkraftverk. (Telge energi hade skickat ut det till sina kunder, däribland min morfar).



<3

Mot Jossan

med Paula för filmkväll och återförening med THE NEARDS!

<3

Knäckigt värre!

Har helt glömt bort att säga, tror jag, att jag och mamma gjorde knäck förra helgen! Asgott, älska knäck!

Kladdigt men gott!

<3

Läs Tusen strålande solar

Den är så himla bra! Den är skriven av Khaled Hosseini som även skrivit flyga drake som jag tidigara läst och rekommenderat. Han visar skillnader mellan kön och status på ett så bra sätt! En grymt bra roman som griper tag i en från första stund, LÄS DEN!



<3

JUUUUUUUUUUL

lov! äntligen! Hade inte orkat en dag till. Kom precis hem från en tur till stan med Viktoria. Det blev julklappar till hennes familj och julklappar från mig till mig i form av höga svarta stövlar och två bar vita knästrumpor. Man måste ju unna sig lite! På tal om att unna sig väntar nu ett bad på mig då mina tår är iskalla.
Till kvällen vankas det träff med Josefin och Paula, mina alldeles egna nördar!





Dagens fråga: Vad köper man till en 12årig kille? och till en 26årig kille? Haha, vi frågade kassörskan på din sko vad en 12åring ville ha och hon kontrade med att undra vad hon skulle köpa till sin kille!

<3

Fika+bak

Nu är min outfit klar för nyår! jag köpte en axelbandslös topp att ha under min svarta "puffkjol". Jag fick trevligt nog Viktoria och Sophia som sällskap. Vi satte oss på espressohouse med våra latte. Chailatte för min del då jag inte dricker kaffe annat än i nödfall.



Sen när jag gick från tunnelbanan mötte jag Sanna, sofies syrra. Hon gymmar tydligen i hagsätra, där ser man! Sen fick jag skynda mig hem, Linda var nämligen på väg för saffransskorpsbakeriet! TIll sist lagae jag middag, det fick bli köttfärssås, hade inte tid med något annat. That's the way it is!


<3

glömde!

Sophia var här igåreftermiddags, glömde säga det.
På kvällen var jag på fotbollsmöte och nu vet jag att vi kommer få ner 9 spelare vecka 4 typ. Skönt för då kanske det löser sig! Måste höra med Linda vad de har sagt till dem..

Idag är planen att om jag har tur slutar jag tillräckligt tidigt för att hinna in till stan och köpa en topp jag verkligen behöver. Har testat den förut, men köpte den aldrig, hoppas den finns kvar! Annars får det lösa sig.
Sen är det saffransskorpbak som gäller me linda! Hurra!

<3

Nv-fika

Idag hade vi alltså Nv-fika på eftermiddagen. En slags speed-dating mellan naturettor och naturtvåor. Men eftersom tvåorna vid vårt bord aldrig bytte plats så fick jag och Sophia sitta och prata med samma fyra killar hela tiden, (de delade typ på två stolar). Men de var lite småkul så det var lugnt. Alla hatade i alla fall killen i deras klass som stod på scen och skötte det hela så..samtalsämne!

<3

pust!

Sjukt jobbigt. Har packat ner saker från morfar som jag vill ha, typ glas och sånt. Nu har jag tillräckligt med alkoholglas för att supa ner hela sverige. Helt seriöst! Allt som behövs är drickan, haha! Dessutom har jag hittat praktiska saker som typ elvispar och spritsar.

obs! Min morfar är INTE död, han ska bara flytta!

Föresten, för er som klagar på att jag är överärlig, vad vill ni helst ha, en falsk eller äkta komplimang?
Fundera på det! Sakerna hör liksom ihop...



Gårdagen, Sofie och Josse hade lite skills på detta småbarnsspel (trots att de fuskade en aning, men vad fan, hur ska hela foten få plats i en sådan liten ruta?!) Själv loosade man ju hårdast!

<3

brudarna snart

Ska träffa brudarna nu. Vi har inte setts på jävligt läng så det blir nog bra. Ska bara bädda sängen innan jag drar.

saknar dock jossan,sofia och johanna..

<3

F*tta!

Det får bli plugg denna fredagkväll faktiskt. Anledning? Jag har inte pluggat, provet är på måndag och jag har inte tid att göra det senare i helgen. Alltså, f*tta.

<3

Synd! blogg nerlagd.

Återigen är bloggen som skriver om vår skola nerlagd. Rätt åt dem, vissa saker säger man bara inte. De har hängt ut så j*vla många personer, en del mina kompisar.

Föresten har jag kommit på massa plugg jag har tills imorgon, så so long suckers! (fel uttryck när jag ska plugga, jag vet..)

<3

fotboll vs fira vs sjuk

Från början hade jag planerna helt klara för imorgon. Jag skulle ut, men sen lät cupen som vi ska spela askul, (en nattcup) och jag var nära på att spela den istället. Men självklart är det en F15 cup och då får bara en 92a vara med per match och det är redan en 92a som åker. Jag är inte den typen som sitter varannan match, så...
Men nu verkar det som om planerna går i stöpet, håller på att bli sjuk och det blir värre för varje dag.

<3

förkyld

känner mig helt igenkorkad.. precis som alla andra korkade människor när de får snuva/upptäcker att de fortfarande är korkade. Har både gympa och fotboll idag, vilket är tur, för då kan jag teste på gympan om jag kan träna. Det är det som är problemet med förkylningstider, alla smittar varandra. Stackars Tove har legat hemma i fler dagar med feber och grejer. Så jävla jobbigt när fotbollen äntligen kommer igång!

Precis så där känner jag mig! Men problemet är att mitt psykologibetyg hänger på de sista lektionerna. Så jag måste gå.

<3

Resursdag under antiken

Jag har alltså befunnit mig i antiken hela dagen då jag har skrivit min essä om kvinnosynen under antiken. Helt ärligt så blev den bra! Jag ska omformulera några saker, men jag är i stort sett helnöjd. När mamma läste den sa hon att den var bra med en speciell röst som jag aldrig hört henne använda förut. När hon säger att något är bra är det riktigt bra, hennes standardsvar är "det var okej" vilket betyder bra. Alltså hon var imponerad! Hon tycker typ att jag har blivit mycket duktigare och ambitiösare på sistone vilket känns jättskönt, bekräftelse liksom!



<3

jag och paula-lördagkvällens änglar!

Klockan var runt halv två och vi var på väg hem. Vi hade precis skiljts åt när jag såg en däckad kille liggandes ensam på marken.
"Paula! det ligger en däckad kille här! det är för fan kallt ute, vi kan inte bara låta honom ligga här!" Hon kom över och jag sparkade lite på honom för att han skulle vakna till. Det gjorde han, men när vi frågade om han skulle resa sig sa han bara "nej tack" upprepade gånger, ett artigt fyllo. Eftersom han inte ville resa sig själv, hjälpte Paula och jag honom  och såg till så att han inte ramlade igen.
Vi småpratade lite för att han skulle vakna till, innan han reste sig tänkte vi ringa polisen, när han hade rest sig, ringa en taxi. Men det ville han inte ha, han var så pass nykter att han kunde gå hem, hoppas bara att han inte ramlade ihop när han var utom synhåll bara...
Hur som helst, det visade sig att han var 26 år och hade en 3 månaders unge, han ljög inte, han hade 1982 tatuerat på handleden. Vi försökte verkligen få in i honom hur sorgligt det var att vi som var 10 år yngre hjälpte honom och inte tvärtom. Han höll med om det och tyckte att vi skulle ha en stor eloge för att vi hjälpte honom.

Ni som känner oss ser att det är en gammal bild dåligt photoshopad av ingen mindre än moi! Men ni fattar poängen!

Det kom även en förvirrad tant som verkade lite dragen, hon hittade inte sin man och taxi. Hon kunde inte brytt sig mindre om att killen låg på marken helt borta.
Så är det alltid, de unga får hjälpa till medan de vuxna ser på.

<3

Life sucks!

Hade börjat göra mig redo för att gå ut. Säger de till pappa och helt plötsligt ska jag vara hemma halv två istället för två som vi kom överens om. Jag skrev ju till och med upp alla regler här och då står det två. Visst de säger att vi sa halv två, men det skulle inte jag ha gått med på. ALDRIG!

<3

Tränat.

Jag håller äntligen på att bli mitt gamla jag, jag sprang  förra lördagen, promenerade till och från skolan igår och spelade fotboll idag. Känns skönt.
Är annars ashungrig och väntar på mammas gryta, mums!

<3

2-2,5 jordklot!

Om alla på jorden skulle leva som jag så skulle det behövas 2-2,5 jordklot. Det är faktiskt ganska hemskt, tänk på alla som lever mycket bekvämare än jag. Och tänk sedan på alla som lever i svält och fattigdom. Om alla levde som dem skulle vi bara behöva typ ett halvt klot, högst... Detta är ett stort problem för nu vill tidigare u-länder komma upp i västerlandets levnadsstandard. Det kommer tära ännu mer på naturens resurser, man kan inte säga att de inte får leva bekvämare när vi själva gör det.

That' my footprint/life

<3

Matteprov = hjälp!

Jag förstår inte, förut var jag bra på matte men nu har alltid liksom bara försvunnit. "poff" så var det borta. SYND!

<3

JAG VILLE JU GÅ!

Jag börjar inte fören om 50 min och är klar. Då tänkte jag "jag kan ju gå till skolan" sen tittar man ut och ser att det regnar. Jag säger bara nejtack! Störigt! måste ändå ta tåget om 20 så måste ändå gå om 10..:S

<3

Jag vill göra något annat.

Jag tror att jag behöver en förändring i mitt liv. Fotbollen fungerar ju uppenbarligen inte så det börjar bli dags att ge upp den...Funderar på tennis eller något liknande. Någon som vill börja spela, eller vet var kan man börja. Jag menar att det är inte så lätt att börja på något när man inte har några förkunskaper och är 16 år.

<3

Nyår-partyblåsa?

Det är redan bestämt vart jag ska på nyår, så nu behöver jag bara hitta en partyblåsa..får åka in i veckan, eller kanske på vår resursdag på måndag? Hur som helst vill jag, rolig som jag är, ha en svart. Jag har nämligen alltid velat ha en "little black dress". Kommer säkert hitta någon, om inte alla är slut?!

<3

RSS 2.0