Tennis igår!

Första träningen, jag och Johanna var helt hispiga, men vi kom, vi såg, och vi överlevde :D Det var skitkul, men tjejerna var lite tråkiga...men de var kanske bara blyga, kändes som om jag och Johanna var på hemmaplan och de var nya; kan ha varit eftersom de kom 20 min försent...



skulle kunna skriva det mycket intressantare, men har berättat typ 20 gånger idag, så tror jag skippar det...
tränade föresten måndag, tisdag också och så + igår, så det är väl träningsdagbok 74-76
<3

död åt projektveckan!

Nu har jag gått runt och varit irriterad, otrevlig och dryg i en vecka typ :O Varför kan man fråga sig? Jo, för att mina gruppmedlemmar tror att det är någon jävla flextid och försvinner hela tiden, eller att de inte gör ett skit, eller att de föredrar att vara hemma? hmm...tror inte att det blir några fantastiska vänskaper härifrån, finns inget intresse, inte från något håll (tro mig, dryga anna är inte rolig)

Men bara imorgon, sen är jag fri!

<3

Slut på festandet.

Jag har aldrig varit en stor festprisse, men har ändå tyckt att det varit roligt. Men jag tycker verkligen inte det längre... det ger mig ingenting! Enda anledningen till att jag följt med ut de senaste gångerna är för att de andra bett mig, men det får inte vara enda anledningen. Det duger inte, så inget mer festande för mig.
självklart kommer jag när mina kompisar fyller år, men då är det ju meningsfullt ;-)
Men inget meningslöst festande.
BIG NONO!


Så nu vet ni, ingen idé att bjuda mig på fester!

<3

tennis, dansafro, gym och ki-box

utgör träningsdagbok 70-73.
Tennis spelade jag med min kära broder i torsdags, vilket var jävligt roligt eftersom han faktiskt kan spela, synd bara att inte jag kan det... Det är därför jag ska börja, jag och Johanna ska troligtvis komma och titta på en grupp som spelar på onsdag ;)

http://comp.uark.edu/~tennis/tennis%20balls.jpg

Dansafron i måndags var något jag verkligen sett fram emot, synd att den sög bara! Bara runt 5 rörelser på en hel timme, jag menar, kom igen! Men den kanske är bättre nästa måndag då det är en annan ledare, funderar på att ge det en chans.

Gymmade gjorde jag igårmorse med Johannapanna, svettigt värre! Först 15 min crosstrainer, sen 3x15 benpress, sen tre olika armmaskiner, alla kanske 3x10, sen var det dags för situps, 4x25! Shit alltså, min stackars mage! Och direkt efter körde vi omvända situps, 3x10 (för att få bort bebismagen ;P) sen var det en kvarts löpning och därefter stretching och dusch!

Igårkväll gick jag på ki-box, ensam! Varför? Jo för att jag skulle först ha gått med Johanna, men hon behövde göra en familjegrej... Så då frågade jag Josse som jag gick med förra gången, tvekade lite eftersom hon inte gillade ledaren :p (det var föresten en annan tjej josse ;)), men hon behövde plugga :(. Samma med paula.

<3

Magaluf

är nu bokat! Förstår ni vad sjukt det är?! Jag ska åka till magaluf med Sara, Sophia och Viktoria i sommar! Det är inte bara en liten idé eller en halvdan plan, utan det är bokat och bestämt! Vi kommer ha så himla roligt ! Är taggad redan nu, men det är lugnt, bara drygt 8 månader kvar...hehe... Men mellan 31 juli och 7 augusti vet ni var ni hittar mig :D (på MAGALUF för er som är löjligt trögfattade :P)

http://www.majorcadetails.com/Magaluf.jpg

<3

träningsdagbok 67-68

Räknar faktiskt gårkvällen urmysiga promenad med paula som träning, det var fan en mil i rask takt, så det så!
Sen var jag och Sophia på aerobics igen, det är sjukt vad mycket jobbigare det blir när man kan rörelserna :O

Over and out! <3


Har kommit på Tre saker om Mig själv.

En är att jag har väldigt lätt att spara, har fortfarande kvar de 20 kronorna som jag hade att spendera under förra veckan. Var i och för sig sjuk i helgen, men det skulle nog gått ändå ;)

Det andra är att jag ÄLSKAR glass! Jag kan nöja mig med t ex LITE godis, eller LITE choklad, eller LITE popcorn, men glass herregud! Ge mig glass i STORA lass, tack! Jag kan verkligen inte sluta äta när jag har börjat, skulle lätt kunna äta upp ett eget GB-bigpack själv (kommer nog bli ett bigpack själv om jag fortsätte rmed glassen) :S...
Personlig favorit (:

http://www.dt.se/multimedia/archive/00043/fkung-bigpackischokl_43792b.jpg

Sist men inte minst så har jag upptäckt att jag tycker om att sjunga, det trodde ni inte va?! (läs mycket noga; tycker om att sjunga, det står inte; kan sjunga...)

Men nu vet ni lite mer om mig, det känns väl bra? :)

<3

Ki-box (träningdagbok 66)

med josse igår, jobbigt värre! :O Och ledaren var jävligt, vad ska man säga, intensiv/galen?
Men det konstigaste var att det stod att passet var 75 minuter. Det började 19:30 och slutade typ 21:10..hmm..var det verkligen 75? Jag får det till närmare 100...



<3

Aerobics

blev mitt första pass! Ganska roligt, men inte speciellt ansträngande... kanske för att vi inte kunde rörelserna, hmm...
Idag väntar ki-box med Jossetosse :)

Antar att gårdagen var en träningsdagbok, sen har jag missat i alla fall två tidigare också, så:
Träningsdagbok 63-65
Backträningx2 (sprang upp för en backe först fyra gånger, joggade ner, sen en paus på 1-2 minuter och sen fyra gånger igen, STÖRT jobbigt!)
Aerobics



<3

Friskis-kort!

Det trodde ni inte va?! Att lilla jag har införskaffat mig ett allträningskort på friskis som räcker året ut! Enda anledningen till det är att jag MÅSTE göra något medan jag väntar på att förhoppningsvis få börja spela tennis.
Köpte det idag för 650 kr + medlemsavgift. Tur att föräldrarna betalar.

Dessutom var jag så dum, jag glömde helt bort att visa mitt csn-kort, så då missade jag 20% rabatt, förhoppningsvis är de snälla och låter mig få det när jag kommer tillbaka imorgon :)
Är de inte snälla däremot så får jag betala överflödet, eftersom det var jag som var klantig, vilket i sin tur betyder att jag redan har misslyckats grovt med 20-kronors veckorna, ni ser!

<3

20-kronors veckorna börjar

Ja, för er som inte vet det har jag och Sara bestämt oss för att bara handla saker för 20 kr i veckan November ut.
Varför? Jo, det är så att jag har shoppat upp så himla mycket pengar de senaste månaderna så det är helt galet! :O Har inte riktigt vetat vart pengarna tog vägen, lite läskigt faktiskt. Så nu är det dags att spara, vill man utomlands måste man ha pengar!
Dessutom kommer det här hjälpa mig att sluta lägga pengar på skit.

Vad tycks?! Min absolut första skjorta, den enda jag kommer att ha råd med!



Tid: 2-29 November, 28 dagar, 4 veckor, måndag till söndag...ojojoj...
Regler: Det finns bara en enda regel, bryter man den är det fail! Köp inte för mer än 20 kronor i veckan/ 80 kronor under hela tiden.
Självklart finns det ett undantag. MOBILPENGAR! (man kan ju inte offra allt, eller?)

<3

RSS 2.0