Ekologitenta..

Är precis lika jobbigt som det låter.
Och tycker du det inte låter särskilt jobbigt, hör av dig och hjälp en medmänniska!
Har i alla fall i stora drag gjort två av tre uppgifter, behöver dock finslipas en hel del.

<3

INGEN rakpermanent.

Jag har ändrat mig. Jag ska inte rakpermanenta mig och jag ska sluta platta håret. Jag ska ha mitt naturliga lockiga hår ett tag!:D

<3

Till er som inte gillar hösten.

Hur fan kan ni inte gilla hösten?!
I så fall har ni uppenbarligen inte varit i min trädgård, titta bara på de här.



     

Erkänn, fint eller hur!

<3

Helgen.

Hur många gånger berättar jag inte om min helg? Jag typ sammanfattar den alltid lite snabbt.

Fredag: Innekväll med Jossan och Harry Potter 4.



Lördag: Historieplugg, tror att jag är redo ;)
Sen till Olivia på kvällen och träffade massa folk jag inte sett på jättelänge, trevligt:) Följde S hem.

Söndag: Plugg, (har redan skrivit en labbrapport och gjort lite franska),bakning och antagligen någon film ikväll.

<3

Idag var det visst.

Josse hade självklart tittat fel, det är idag vi ska in till SOUK.
Jag hejar på henne, stenhårt! Efter vi har varit där, när vi vet hur det gick kan jag säga vad som händer.
Men håll tummarna.

<3

Tack bästa vän!

Måste bara säga att Paula var urgullig idag! När vi promenerade hemmåt från skolan gav hon mig ett jättefint halsband som jag spanat in jättelänge + en stor daimpåse! (det här är en tjej som känner mig!) Att jag dessutom fick dem idag, på min födelsedag är en sensation i sig självt!
Hon hade haft värsta planen för att överraska mig med de finfina grejerna.

Som ni ser, jag och daim, vilket par!

Eftersom vi går i samma gymnasium, och hon är den som har min extranyckel till skåpet planerade hon att sätta upp ett grattiskort på framsidan av det och sen när jag öppnade skulle jag fått se alla presenterna och blivit överlycklig! Bra plan, eller hur? Hon hade till och med fått med en tjej i min klass att ta iväg mig därifrån så hon kunde fixa det. Hon hade pratat igenom planen med typ 1000 pers innan så att det verkligen skulle bli rätt. Jättegulligt!
Sen måste ju jag självklart komma och förstöra, genom att smsa att jag redan gått till den andra byggnaden och inte kom tillbaka till skåpen. Stackars Paula..

Men jag blev jätteglad, tack vännen!

<3

Jag är kär!

VIsst låter det spännande när man läser det så där? Nu sitter ni och förväntar er en kärleksförklaring, visst gör ni?! Men icke sa nicke, min nya kärlek är min nano! Eller som min brorsa sa med ett härligt flin på läpparna, "anna, du kan inte bli kär så snabbt, det är bara en förälskelse". Han har kanske en poäng där, vem vet?
Just nu väntar jag medan den synkroniserar mitt bibliotek (lägger över alla låtar), tänkte att det var lättare att radera det jag inte ville ha än tvärtom. Just nu ligger den på 129 av 1014, det kommer bli en lång kväll..


ursnygg, är den inte! den är som jag, inte speciellt fotogenique

<3

JAG=16!

För er som inte fattade det, JAG FYLLER ÅR!
och eftersom jag har världens underbaraste mamma så gjorde hon scones till mig! De satt fint, de kom med frasen "njut av dem, för du får dem inte igen" haha!



<3

Scones?

Eftersom jag fyller år imorgon (för er som har missat det) så försöker jag få någon i min familj att göra scones till frukost åt mig. Det går åt H*lvete, de vill oväntat nog inte gå upp typ vid 6 bara för min skull. Det tycker ja de borde göra.. eller vad säger ni? Jag fyller ju faktiskt 16:O

<3

Släkt + Josefinsåfin

Släkten kom runt 12 för brunch och för att fira min födelsedag. Fick lite olika grejer såklart.
Sen kom jossan och vi gick och tittade på Jessicas (17), min kusins match som de spelade i hagsätra. Har ingen aning om hur det slutade eftersom jag och Josse gick därifrån i halvlek. 
Innan vi skiljdes åt senare under dagen bestämde vi preliminärt att jag ska följa med henne till SOUK på onsdag. Ni kanske undrar varför? antingen vet man vad som händer där då, eller så gör man det inte!

Föresten så har jag testat det där spelet SPORE, ni vet den det är reklam för på tv? Kanske gulligt om jag får säga det själv, är typ en blandning mellan the sims, World Of Warcraft och något till. Det är typ ett evolutionsspel, man börjar som en liten cell för att sedan till slut ta över universum. Nördigt? Javisst! Kul? Javisst!


<3

Temadag!

Roligaste dagen igår alltså! Vi hade temadag ute på sundby med alla ettor. Varje klass hade ett klädtema och en kampsång (vi hade pyjamas och en något ändrad bananer i pyjamaslåt.)

"NVBE i pyjamas, vi skojar och står på!
NVBE i pyjamas, vi kommer 32!
NVBE i pyjamas, vi kommer två och två, för vi vill så gärna vinna, vilket fasligt schå!"

Hur nu det sista ordet stavas...

Men i alla fall, vi körde "norsk fylla", ni vet när man snurrar runt en pinne? Sen hoppade vi säck, körde dragkamp och mycket mer, så jävla roligt! Jag orkar inte ens förklara allt vi gjorde, men det gick bra för vår klass, vi klarade alla stationer utom en där åtta personer skulle driva en boll runt en kon varsin gång. Låter enkelt eller hur? Enda kruxet var att man hade en orange kon för ögonen som var uppklippt i slutet så man typ inte såg någonting. Men roligt var det!

<3

så var det det här med bloggen.

Några dagars uppehåll, framförallt beroende på tidsbrist och PMS.
För er som inte visst det har jag jävligt grov PMS med seriösa humörsvängningar, höll på att börja störtgråta när jag skulle ställa in moppen i garaget:S
Stört va?

Föresten så har jag inte gjort något som är så viktigt så jag verkligen MÅSTE skriva om det, har träffat clara, tagit ner båtmasten, spelat match, that's it.
Apropå ingenting så håller jag på att bli sjuk/är sjuk.

<3

Zlatans kommentar.

Skönaste kommentarerna av Zlatan.

Intervjuaren: Vad ska ni göra för att vinna matchen mot Ungern?
Zlatan: Mål.
Intervjuaren: Men hur ska ni göra det då?
Zlatan: Vi skjuter mål.
Intervjuaren: Men hur ska ni komma fram till det då?
Zlatan: Vi skjuter bollen framför oss, sen skjuter vi mål.

Är han dryg eller vad?!

<3

Paralympics.

Först av allt vill jag säga att jag tycker att det suger att man inte sänder lika mycket från paralympics som från "vanliga" OS. Seriöst så är det ju grymt mycket större prestation än att tävla med helt "fungerande" kroppar.

Men det var inte det jag tänkte skriva om, utan om Christoffer Lindhe. En 19-åring som tävlar i paralympics, eller är han 20?
Men det är inte det viktiga.
Det viktiga är att han verkar vara en så positiv och grymt stark människa.
Det här är en kille som inte har några ben och bara en arm, men ändå så tänker man inte på det när man ser honom.
Man glömmer typ på två röda att han är handikappad, och det tror jag är för hans positiva inställning till livet. Dessutom är han snygg, tycker jag i alla fall. Han är en sån, som sagt, som är så charmig att man inte tänker på det faktum att han inte har ett enda ben och endast en arm.

Christoffer Lindhe
Ni kan ju gissa vem som är vem:P

Poängen är, om man är positiv så klarar man det mesta i livet.

<3

Au pair?

Vet ni, jag har börjat fundera på att jobba som au pair i något år efter gymnasiet. Jag vet att det är 3 år framåt i tiden, men då har jag ju å andra sidan lång tid att tänka igenom det hela. Tro mig, det måste tänkas igenom ordentligt, för

1. Jag kan bli riktigt irriterad om barnen är för små..
2. Det kan vara en familj som är helt olik mig, ni vet ju hur det blev på språkresan..
osv, osv.

Fast å andra sidan är det ett bra sätt att få livserfarenhet, att tjäna pengar i ett varierande jobb, att komma ut i världen och att få en paus från pluggandet och kunna tänka igenom vad jag ska göra sen..

<3

Match med U-laget igen..

Division 5, kul med motstånd i form av mycket äldre.
Det är det som väntar denna annars tråkiga och grådaskiga dag.
Känner föresten att jag börjar bli sjuk, men det är säkert ingen fara, får se hur mycket jag orkar springa bara.
Det känns som det har blivit väldigt mycket fotboll på senaste tiden..tre träningar+två matcher den här veckan, ujujuj.

<3

Mot Kista och naturgodis!

Igår berättade Sara, en av mina nya kompisar, om an affär i kista  med naturgodis som var nyöppnad och som hade öppningspris på 5:90! :O Sjukt billigt!
Hon undrade om jag skulle med eftersom hon inte ville åka själv, självklart följde jag med, jag menar 5:90!

Bara resan dit tog typ 40 minuter. Inte mer trots att vi blev förvirrade på T-centralen. Vi skulle ta blå linjen mot Akalla så vi gick ner för trappan och ställde oss och väntade på tåget som skulle gå om 3 min, perfekt tänkte vi.
Men tåget kom aldrig upp på skärmen och då upptäckte vi, smarta som vi är, att vi skulle ner en trappa till... och en till... och en till...
Otroligt nog hann vi med tåget eftersom det hade blivit något problem med dörrarna för tillfället. Just då kändes fel på tåget helrätt!

Men men, när vi tillslut kom till Kista letade vi oss fram inne i Kistagallerian där ingen av oss hade varit förut.
Det är inte så lätt trots kartorna ska jag säga. Sen när vi tillslut hittade affären, tror ni inte att de jävlarna har höjt priset till 14:90!?
No way att vi köpte det då, så istället gick vi till donken och åt hamburgare och glass innan vi begav oss hemåt igen.



<3

måste kila!

Börjar nämligen 8 idag med halvklass och naturkunskap!

<3

Träning med U-laget.

Ikväll ska jag och T träna med utvecklingslaget, ett bra lag! :O.
Det ska bli sjukt skönt eftersom jag inte pallar stanna i vårt lag eftersom de helt enkelt är så dåliga..Självklart finns de vissa bra, men långt ifrån alla.
Det var N som startade diskussionen genom att vilja byta, och shit vad våra tränare dampade på henne. Onödigt mycket, det är klart man ska få byta lag om man vill! Det bestämmer ju för f*n inte dem. Vi sa till att vi ville göra så lite efter ena tränaren som hade dampat rejält hade gått.
Jaja, whatever, ska bli kul med en träning där man faktiskt blir svettig..



<3

Höst

Höstvädret har tittat fram, regn och mörka moln. Härligt, eller inte! Jaja, man får vara glad så länge skorna inte läcker in, dessutom är höstkläder finare än sommarkläder.

<3

RSS 2.0