jag och J är duktiga!:D

Jag och J har tränat intensiv idag, vi är sjukt duktiga! Det ska vi fortsätta att göra..Det var allt jag hade att säga faktiskt.

p.s glöm inte vit tröja imorgon tjejer!

<3

Eftermiddagen.

Jag har glassat lite med S på eftermiddagen. Låg på gräset och snackade. Det var trevligt, vi har inte träffats utanför skolan på aslänge innan. Hon försökte lära mig hur man visslar i grässtrån också, men det kan jag ju inte säga gick så bra.

Sen har jag tränat fotboll. Hade slutat, men jag tyckte att det var så tråkigt utan det, jag har ju trots allt spelat sen jag var sju. J undrade om jag skulle med, så man kan ju inte banga. Ska försöka dra med S på måndag igen. Hon har inte spelat på flera år, men det vore kul om hon kunde börja igen.

<3

bortslösad dag.

Först var jag ute och sprang precis som vanligt.

Sen träffade jag C för att vi skulle gå på ett infomöte om språkresan. Det var bortslösad tid. En tant stod och mumlade i mikrofonen, jag lovar, hon höll på att äta upp den. Alltså hörde man inte vad hon sa, och det man faktiskt förstod, visste man redan. Det var en stor lokal med läktare (där satt vi). Det var så tråkigt, att båda hade funderat på om man skulle spotta ut tuggummit på personerna nedanför. Så vi drog därifrån så fort vi fick chansen, dvs när de bakom oss hade dragit. Den tanten var inte speciellt populär om man säger så.

Nu har jag pluggat till religionsprovet. Jag kan det väl sådär, men jag orkar verkligen inte fortsätta plugga, får väl göra det senare, efter middagen och träningen. Ska gå på ett medel 90 min med 80-talsmusik med L. Man måste ju träna, så varför inte till 80tal?

<3

suck.

M är sjuk! Feber och allt. Inte stan idag heller, kanske nästa helg? Dah!
Jag kommer aldrig att få köpa mina rosa ballerina, :'(
Ska väl dra till L ikväll och bara ta det lugnt och så, är sjukt trött..Har slösat bort hela dagen med att plugga till religionsprov. Det kanske inte var bortslösat, men tråkigt som fan var det..

<3

Vårkänslor

Imorse började dagen med matte nationella, del b1 och b2. Ni vet, som i bananer i pyjamas? Jag tror faktiskt att det gick helt okej, om jag inte får åtminstone VG så dampar jag. Jag lyckades nämligen komma fram till något vettigt som stämmer, och jag använde sjukt mycket ekvationer med x oxh y som min lärare sagt åt mig.
x+y(7xy-9)x-y=107
Inte sådär direkt, men ni fattar poängen.

VI slutade vid halv ett eftersom vi tyckte att vi redan hade haft matte tidigare på dagen, så vi slapp lektionen. Mitt argument "men vi har ju redan haft matte jättelänge idag, det var ju nationella" Ns argument" Ja precis, och så är det så fint väder!"
?
Oerhört relevant. verkligen.. men roligt var det i alla fall.

Sen efter skolan så kilade jag och P hem till J. Tanken var väl att plugga, men vi satte oss istället och solade. Först blev det toast (fibertoast faktiskt) och på det lite glass. Glassen passar kanske inte in i mitt nyttiga liv, men man måste ju unna sig lite. Man kan inte vara nyttig jämt!
Sen började jag och P dra oss hemåt, men så kom vi på att vi ville låna Js cykel så vi vände tillbaks efter en minibit. Det blev P som fick ta mig på pakethållaren eftersom jag är helt värdelös på att skjutsa någon på cykel.
Så vi cyklade hemåt i solskenet. Snart såg vi ett par lite äldre killar som glassade i solen, brunbrända och muskulösa, busvisslandes efter oss. Det var då jag verkligen kände vårkänslorna spridas i hela kroppen, nu kan jag knappt vänta till sommaren!

image27

<3

måste till skolan.

Nu är det dags att dra till skolan igen. Om jag hade fått bestämma så hade jag gått imorgon också, men det var pappa som sa att jag skulle stanna hemma så.. Men jag känner mig pigg och kry nu. Har kanske lite ont i halsen, men vem bryr sig? Dessutom så har vi nationella i matte idag och det kan man ju inte missa. Vore inte bra för betyget. Jag har franskaprov imorgon också apropå ingenting, måste plugga klart till det senare idag också.. Jaja, måste fixa det sista nu. Önska mig lycka till!

<3

halsfluss.

Sitter hemma med halsfluss, skitkul. Då är man hellre i skolan..

<3

Massa onödig skit.

Än en gång så får ni inte se bilderna på mina inköp. Det går inte att ladda upp, så antagligen så får ni aldrig se dem eftersom jag inte kommer orka ladda upp dem senare.  Men något säger mig att ni överlever.

I helgen så var jag och grillade med kompisarna. Skönt att komma ut ur huset och träffa lite folk. :) Sen sprang jag på söndagsmorgonen som vanligt. Pluggat och eldat har jag också gjort när jag tänker efter.

Föresten, tack snälla mamma för blocket och kolpennorna.
Hon kom hem med det helt oväntat, kolpennor har jag velat ha länge så jag skissade genast en bild. Jättefin, verkligen "host". Nu ska jag ut och rita lite till.
Jag har pluggat lite innan och sen ska jag på prommis med L efter middagen.

Veckans överraskning:


P är ute och joggar! Det trodde jag aldrig, inte aldrig kanske, men förvånande ändå. Nu är jag sjukt stolt!

<3

ont om tid.

Jag har inte riktigt tid att blogga så bilderna på kläderna får komma senare idag, nu är det en träningströja också. Ha det!

<3

Ändrade planer.

Idag var ju planen att träffa M och shoppa inne i stan. Men vi fick ställa in så shoppingen får vänta någon vecka. Så igår åkte jag och linda till Hcentrum och köpte lite grejer. Det blev ett par vita tygskor, ett par gröna capri byxor och till sist en mörkblå virkad topp. Jag är inne på fel dator nu så ni får vänta med att få se bilder men de kommer senare under dagen.

Annars gör jag väl inget speciellt. Tittar just nu på en repris av Andra Avenyn. Jag funderar på att plugga lite franska, men det pallar jag nog inte...

image25

<3

jag kommer in:-D

Igår visades den preliminära intagningen till gymnasiet. Jag kommer komma in:D Jippie!

<3

jadu..

Idag har jag inte gjort mycket. Engelska nationella gick väl okej. Blev lite svårt att komma på vad kolkritor och akvarellpennor heter... Vi behöver inte gå in på det närmare, men man skulle skriva om något/någon
man var stolt över eller, om en sak. Jag valde det sistnämnda och skrev om mina målargrejer.

Sen när jag kom hem satte jag mig med franskan och hotellfraser. "Je voudrais réserver une chambre pour deux personnes, avec un grand lit". "Est-ce que le petit déjeuner est compris?" För en gångs skull något som är vettigt att lära sig. Hur man beställer hotell.

Jag gjorde lite tacos till middag och sen har jag suttit och skissat av en katt som satt utanför fönstret och tittat på lite kläder jag skulle vilja ha. En jättefin väska och en grå kofta från Åhléns, och mycket mer.

image24

<3

Nationella

Igår kväll lirade jag lite fotboll med vännerna. Trevligt var det:)

Imorse gick jag upp när klockan ringde och hällde upp youghurt till frukosten. Bara någon minut senare ringer det på dörren. "Vem fan är det som kommer så här tidigt?!" tänkte jag och lät min brorsa öppna dörren. Där stod S och väntade på att vi skulle följas åt till skolan. Klockan var visst 8 och inte 7 som jag trodde. Lite panik där måste jag säga. Eftersom hon väntade, så skyndade jag mig jättemycket och blev klar på 10 minuter. Frukosten var ju bara att glömma. När jag kom till skolan hade jag fortfarande flätorna jag hade sovit i. Jag hade inte riktigt tid att fixa så mycket. Samma sak med sminket, inte vackert alltså...Kom trots allt bara 10 minuter sent, jag är väldigt stolt över mig själv. Jag är väldigt glad att det var idag och inte imorgon eftersom jag börjar med engelska nationella.

image23

Idag fick vi tillbaka nationella, läsförståelse i svenska. MVG!!! Behövde bara säga det. Nu har jag engelska uppsatsen imorgon bitti att oroa mig för. Sen nästa vecka matte. Gud vad jag älskar nationella, verkligen...

<3

glömde

föresten S om du läser det här, glöm inte kamera!

<3

OC

Har precis bänkat mig framför OC. Nyss var repliken Kaitlin säger samtidigt som hon pekar på brösten.
"I thought that if I've changed my grades from B's to A's, mabye you can change my A's to B's"

Klockrent, eller hur!? Man kan ju inte annat än älska henne.

image22 Marissa (Mischa Barton) Kaitlin (Willa Holland)

Innan har jag försökt skriva en utvärdering av bakningen på hemkunskapen. Men det är ju totalt omöjligt. Man bakade, vad mer kan man säga?

<3

helgen.

Jag kan inte påstå att det har varit en så händelserik helg, men ändå. I lördags var jag först ute och tvättade båten. Efter middagen träffade jag L. Vi åt glass och tittade på film. Någon som har smakat hazelnut? Jättegod! Vi hade citronsorbet också:)
Visst är det mycket godare när man äter direkt från burken?

image21

Söndagen:
Ut och springa
Vika kuvert
Träna
Titta på film.

Kortfattat och bra.

<3

:'(

Ibland behöver man verkligen sina vänner.. men de kan ju vara upptagna, med thai till exempel.

<3

herregud!

Seriöst, fy fan för kuvert!
Jag har suttit i fyra hela j*vla timmar och vikt kuvert. Det ska i 5 papper och ett kuvert i varenda jävla brev. Fy fan.
Så nu sitter jag och tröstar mig med ghiradellichoklad från USA. Den är asgod men finns självklart inte i sverige...


image20(mums)

Allmänt bara

Hela eftermiddagen och en bit in på kvällen (bortsett från middag) har jag och L arbetat på huset som ska göras klart imorgon. Ni anar inte hur jobbigt det är att tapetsera efter att man redan limmat in möbler. Man måste mäta allt och trots att man är så noggrann så blir något alltid fel. Dessutom gjorde vi lite fler möbler, som soffa osv. Jag gjorde till och med en platt tv. Inte så jobbigt kanske, tog en bild från internet på en plasmatv och klistrade in en bild från gossip girl i photoshop. Vi har finslipat på ritningen också, så den verkligen stämmer med huset. Nu är allt klart förutom vårt lilla larm som vi ska "installera" imorgon.
Allt det här säger nog inte så mycket till er som inte har samma uppgift som vi.

Jag skulle visa en bild på platt tv:n men det går inte att ladda upp just nu. Påminn mig.

Föresten jag måste bara tacka S för att hon berättade på lunchen hur man gör för att få bort "bilringen" över höften. Sit-ups hjälper ju inte mot den. Man ska ligga på golvet med benen rakt upp och lyfta rumpan. Det fungerar, eller kommer att fungera i alla fall. Ni kanske undrar hur jag är så säker? Det är för att jag gjorde 50 st tidigare idag och när jag reste mig upp tyckte jag att jag var mycket smalare. Självklart är det bara inbillning. Men om man känner att det borde fungera så gör det det.

Föresten har ni någonsin lyssnat på vinyl? L:s favoritkanal. Hela eftermiddagen med sånger från "det gyllene" 60-talet.  Fast det roliga var att jag kunde dem bättre än hon trots att jag kanske bara hade hört dem en gång. Måste säga att den är helt okej, och det kommer från någon som brukar lyssna på bandit...

<3

god morgon:)

Jag tror att det kan bli en bra dag idag. Jag känner det på mig, jag slipper franskan, har bara tre lektioner idag. Skönt!
Hoppas att ni får en lika bra dag (som jag kommer få).

<3

Huset

Hela eftermiddagen idag har jag jobbat på mitt och L:s hus. Ni vet, målat och tapetserat. L kommer få skrattattack när hon ser min tapeter, skitfula, verkligen. Men jag kände inte för att tapetsera med riktig tapet och inte heller för att skriva ut något fint från internet. Så jag satte mig med litetuschpennor och bara kladdade. Urfint, verkligen "host".


<3

skolan

Måste dra, börjar om 20!

<3

Jag har absolut ingenting att säga.

Jag har varit med P och tränat, dessutomhar jag varit skittrött hela dagen.
Imorgon ska jag föresten satsa mer på mitt nya liv. Det är inte en ny början, för jag har hållit det gamla, att inte äta onyttigt mitt i veckan och att springa på söndagar. Men från och med imorgon blir det även styrka hemma på kvällen. Måste försöka komma iväg på åtminstone 3 friskispass i veckan också. Kanske ska börja med intervaller på löpningen? Kan höra med L om hon vill köra det.

Jag hade visst lite mer att säga än jag trodde, men ha det gött!

<3

fotboll i regnet.

Fotboll i regnet med L, S, J och E var vad jag gjorde efter middagen. Rätt kul måste jag säga. Sen har jag träffat M och M också. Haha, M&M, ni vet som godiset. det är väl vad jag har gjort, och gårdagen spenderades med P. Vi mötte upp S och J för att äta på restaurang. Inte jättegod mat, men det fungerade, lasagnen är nog godare hemma..

<3

Nationella.

Härligt, fredagsmorgon, och vi börjar med nationella i engelska...Fy fan, dessutom fick jag nackspärr inatt, skitbra. Det känns som om den här dagen kommer suga hårt. Får väl hitta på något ikväll så att jag blir lite gladare.

<3

Trött som f*n

Seriöst jag somnar här! Klockan är bara lite över nio och här sitter man som en tredjeklassare och håller på att dö av trötthet. Dessutom har jag en religionsläxa jag bara gjort lite halvt, men jag orkar verkligen inte. Ni skulle sett mig på friskispasset, jag var helt dåsig och lallade bara runt, vet inte ens om jag gjorde rätt...Nej, nu ska jag sova, puss hej!

<3

handfat.

Igår fick jag äntligen en ny cykel. Eller fick och fick jag köpte en, tog den på en invigningstur runt kvarteret. Det blev kanske inte så mycket cyklande, stannade och pratade med S någon timme.
Men idag ska jag och L ut i alla fall. Det ska bli asskönt! Hoppas vädret bättrar på sig, är molnigt just nu. Undrar om S ska med på enhjulingen..?

Igårkväll satt jag med vår ritning till huset och gjorde handfat i lera. Det är mycket svårare än det ser ut, det lovar jag. Det svåra är att det ska vara skalenligt och stämma med ritningen. Men de blev rätt gulliga tillslut. Ett tips om ni någon gång ska göra något där måtten ska stämma, gör en gjutmall. I mit fall en i papp eftersom det var cernitlera.

image19

<3

Fy fan.

Måste bara säga att jag ser förjävlig ut, behövde sminka mig i ett annat ljus än jag är van vid. Så nu ser jag ut som värsta fjortisen, fy fan! :'(

<3

Äntligen!

Är det bara jag som inte har lyckats komma in på bloggen under flera dagar? Jag som skulle berätta om min o Js "snowboardresa". Jag får väl göra det nu, men det får bli lite kortare än jag tänkte eftersom jag var på prommis på söndagen osv.

Klockan halv 9 på lördagsmorgonen åkte vi hemifrån, båda helt utslagna. Bilresan bestod av scrubs på Js ipod och hemmagjort bilbingo. Vi hade suttit kvällen innan och gjort egna, det är trots allt 8 timmars bilfärd. Bara ett tips, rita INTE en reflexväst, det kryllar inte direkt av dem, jag tror att J såg den enda som användes eftersom det var dagtid. Vem fan har reflexväst när det är solsken ute?!

Under lunchen, när vi satt och fikade så gick en kille förbi med barnvagn och jag och min bror konstaterade att det var Andreas Johnson, ni vet sångaren. J som satt i sin egen lilla värld märkte inget när han gick förbi och när vi sa det utbrast hon "Va! Var det Andreas Johnson, men jag såg inte. Jag måste ju se honom! Bara för att ha sett honom alltså".
Han hade gått in i ett annat rum och vi försökte snedda förbi när vi skulle gå ner till toaletterna men vi kunde inte se honom. Resten av familjen var på väg därifrån så J skulle inte få se Andreas. Eftersom jag känner J och har gjort det länge, så visste jag att hon skulle klaga på att hon inte sett honom hela vägen upp till fjällen. "Kom då" sa jag och vi gick och ställde oss i dörröppningen och stirrade ut honom. Trodde jag i alla fall. "Så nu har vi gjort det" sa jag och vände på klacken och gick. J följde efter och innan vi hann ut till bilen " Var var han? Jag såg honom inte". Fatta vad irriterande. Så jag tog henne i handen och gick tillbaka till dörröppningen och stod där tills hon såg honom.
Vi skyndade därifrån ungefär samtidigt som han gav oss en blick som sa "vad fan vill ni?! Låt mig äta ifred!"

Så var det med det, och jag ber om ursäkt för att jag är en så dålig historieberättare. Jag har alltid varit det.



När vi precis hade kommit upp hade vi och min brorsa så jävla kul. Vi skulle ta ner en snödriva från taket och alla stod och hoppade med spadar för att nå den. Vi insåg till slut att alla var för korta så då tänkte vi att jag skulle sitta på min brors axlar. Bara så ni vet så är det skitsvårt att komma upp på någons axlar i snödrivor och med snöskor. På något sätt lyckades jag till slut komma upp efter något som kändes som en evighet. Fast vad hjälper det när ens klantiga brorsa inte kan gå i snöskor och jag ramlar bakåt och landar mitt på ryggen i snön. J tyckte att det var som en slowmotionfilm, ni vet när någon ramlar och skriker NOOOOOO... Tacka vet jag för snö, det som annars skulle gjort sjukt ont var nu bara stört roligt!



Väl i backen skulle jag lära J att åka snowboard, jättebra med tanke på att jag knappt kan åka själv. På något vis som jag aldrig kommer att förstå så lyckades hon lära sig att svänga. Inte utan att ramla, men ändå. Ni skulle ha sett henne när vi följde efter några snygga killar till hoppbackarna. Vi åkte rakt mot ett hopp och jag sa till henne att akta hoppet och att svänga runt det. När att jag hade åkt förbi vände jag mig om för att se vart hon tog vägen. Jag såg henne ingenstans och efter någon minut hade hon spänt av sig brädan och komut bakom hoppet med bredaste flinet. "Jag trodde jag skulle hinna svänga, men sen var det ett dike mellan hoppet och backen så...så jag ramlade".

Jag ramlade ihop på marken för att jag skrattade så mycket, och det blev inte bättre av att hon ramlade så fort hon hade spänt fast sig, hon hann inte ens vända brädan och börja åka. Då började jag skratta ännu mer och hon reste sig och ramlade igen! Fast det bästa var ju att medan vi låg och asgarvade mitt vid hoppen så stod killarna och väntade på att vi skulle flytta på oss eftersom att de skulle filma när de hoppade. Men det gjorde vi ju aldrig så nu har de två asgarvande idioter med på sin film. Vi växlade några ord med en av dem sen, eller rättare sagt jag frågade vart liftgubben hade tagit vägen och sa något om att det måste vara tråkigt att stå där istället för att åka. Vi drog på lunch och sen var de borta, tråkigt va?



Det var värsta lilla stället där vi lärde oss åka och då hade man koll på de flesta i backarna. Vi följde t ex en flört mellan liftkillen och en tjej i orange jacka och ett par 17-18 åringar som gjorde slut eller i alla fall bråkade i slutet av veckan.
Tjejen hamnade efter oss i liftkön och hon skrek till någon "jag åker hem!", hennes röst var verkligen på bristningsgränsen och så hade hon stora mascararänder under ögonen så jag frågade om hon var okej och sa att hon så lite ledsen ut. "Nej nej nej, jag mår bra". Jo tjena liksom.
Jag hade också svarat likadant, men ändå.

Sen hände det massor med andra saker, men det orkar jag inte berätta eftersom jag ska berätta lite om min prommis med C också.



Jag träffade C inne i stan och vi började promenera ut mot söder men hindrades av en stor folksamling vid slottet. Vi undrade vad som hände och stannade och väntade. Men det var bara den jävla vaktparaden, så tråkigt. Vi drog vidare men kom bara till bryggan i gamla stan där vi satte oss och snackade i vårvädret. Sen blev C hungrig och vi gick och köpte korv och bananer på 7-eleven. Vi gick tillbaka och satt ytterliggare någon/några timmar på bryggan innan vi drog oss mot city igen. Där insåg vi att vi var hungriga igen och gick in på donken en snabbis och satte oss på bänkarna i närheten. Bakom oss var det några AIKre som muckade med en Djurgårdare. Polisen kom och allt. men vi var för uppslukade av vårt samtal för att bry oss. Det var vi nog ensamma om, för annars var alla ögon riktade ditåt. Någon timme senare drog båda sig hemmåt.

Det var det jag skulle säga, som sagt så är jag en riktigt dålig historieberättare. Men ni ska veta, att allt vi gjorde var asroligt.

<3

RSS 2.0