Vårkänslor

Imorse började dagen med matte nationella, del b1 och b2. Ni vet, som i bananer i pyjamas? Jag tror faktiskt att det gick helt okej, om jag inte får åtminstone VG så dampar jag. Jag lyckades nämligen komma fram till något vettigt som stämmer, och jag använde sjukt mycket ekvationer med x oxh y som min lärare sagt åt mig.
x+y(7xy-9)x-y=107
Inte sådär direkt, men ni fattar poängen.

VI slutade vid halv ett eftersom vi tyckte att vi redan hade haft matte tidigare på dagen, så vi slapp lektionen. Mitt argument "men vi har ju redan haft matte jättelänge idag, det var ju nationella" Ns argument" Ja precis, och så är det så fint väder!"
?
Oerhört relevant. verkligen.. men roligt var det i alla fall.

Sen efter skolan så kilade jag och P hem till J. Tanken var väl att plugga, men vi satte oss istället och solade. Först blev det toast (fibertoast faktiskt) och på det lite glass. Glassen passar kanske inte in i mitt nyttiga liv, men man måste ju unna sig lite. Man kan inte vara nyttig jämt!
Sen började jag och P dra oss hemåt, men så kom vi på att vi ville låna Js cykel så vi vände tillbaks efter en minibit. Det blev P som fick ta mig på pakethållaren eftersom jag är helt värdelös på att skjutsa någon på cykel.
Så vi cyklade hemåt i solskenet. Snart såg vi ett par lite äldre killar som glassade i solen, brunbrända och muskulösa, busvisslandes efter oss. Det var då jag verkligen kände vårkänslorna spridas i hela kroppen, nu kan jag knappt vänta till sommaren!

image27

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0