Träningsdagbok 41

Fotboll igen.. funderar på att sluta. Det känns som att jag har kommit in i en så djup svacka som jag inte har tid eller ork att ta mig ur, så nu har jag mist min plats i b-laget. Ja ni läste rätt, inte ens i a, utan i b. Helvete.

1 h fys
1 h fotboll




<3

Träningsdagbok 39-40

I söndags var det första matchen för säsongen (för mig iaf), tro mig det märktes. Jag bara lallade runt utan att ha en aning om vad jag höll på med, har sett ut så på sistione..
Sen var det träning igår också, samma lallande där med, shit asså!



Allltså:
Fotbollsmatch
och 1,5 h fotboll


<3

Ångesten

börjar komma nu inför skolstarten på måndag. Det här kommer bli ett riktigt, riktigt jobbigt år för min del. Jag var dum nog att titta i kemiboken lite för att inte vara helt borta på måndag, men istället insåg jag att jag redan är körd. Dessutom har det inte gått speciellt bra i fysiken heller så..plus att vi ska börja med biologi A nu. Som sagt JAG ÄR KÖRD, men, sånt är livet!


bild: http://www.metrobloggen.se/UserFiles/18.20559/Image/imged.jpg

<3

Träningsdagbok 36-38

3 timmar fotboll och 1 h cykling+ 120 urusla armhävningar



<3

Träningsdagbok 27-35

ojojoj, här har det blivit dåligt med updatering. Har inte haft tillgång till min egen dator eftersom jag gör om i mitt rum! Men var i stort behov av att skriva ner träningsdagboken, har säkert missat lite, men ändå. Dessa nio tillfällen har bestått av fotboll och i och med fotbollen, cykling.

Alltså:
14,5 h fotboll
6 h cykling




<3

Prideparaden

tyckte jag och Josse var värd ett besök, så halv två idag hängde vi vid plattan som alla andra människor med samma idé. Jag säger bara; shit, en del människor är verkligen excentriska, way out there liksom. Men om de verkligen trivs i lack och läder, vem är jag att dömma dem, (jag har ju trots allt två skinnjackor själv). Jag hoppas bara att folk inte tror att alla hbt-personer är och beter sig så, för det vore grovt missledande.
Men definitivt värt ett besök, dels för de extrema utstyrslarna och dels för att få se de "stolta föräldrarna till homosexuella barn". Skönt att de får stöd hemifrån, hbt-personer har det ju tyvärr inte alltid särskilt lätt i samhället.

Josse har bilderna, så dem får ni vänta på ett tag.

<3

update.

I förrgår spenderades kvällen med Sofie den trevliga pricken, eller jag menar stammen! (internt skämt). Vi köpte seriöst mycket riskakor, eller egentligen köpte hon seriöst många paket, det var bara ett av dem som var mitt. Sen la vi oss i en nätgunga och bara pratade och tog det lugnt tills dess att vi drog hem till mig och satte oss i kvällskylan med varsin kopp te, mys.

"stubben säger att stammen säkert står stadigt och stabilt!"

Under gårdagen fick jag sällskap av Clara, Helena, Hanna och Olivia på café 60, extra trevligt att ses eftersom vi inte setts på hur länge som helst! Fikat (eller en macka för min del) följdes av prylletande på secondhander runt om i stan, eller rättare sagt två olika myrornas.
Under kvällen hade jag hela huset för mig själv, både underbart och jobbigt, men mest underbart!
<3

RSS 2.0