PENGAPROBLEM!

Eftersom jag inte har hunnit fylla 16 än så har jag en spärr på mitt bankomatkort. Jag får bara ta ut 1000 i veckan, och bara betala 1000 i veckan på kortet. Eftersom jag inte reser till ett land med euro så tar nordea växlingsavgift på 40 kr när man tar ut pengar...that sucks!

Så måste typ växla 3 hemma, hälften till euro, hälften till pund (ska till paris först). Jag kommer få stora problem, det är allt jag säger! Damn it!

(kanske svårt att förstå för den som inte är insatt, men det betyder i stort sett att jag inte kommer kunna impulsshoppa! :'( )

<3

Mot morfar och sigtuna!

Imorgon tar jag tåget redan klockan 9. :O
Herregud vad jobbigt, nu får jag gå och lägga mig för att orka upp. Tror jag är tillbaka senast lördag. Kommer inte bli något bloggande hos morfar, så möjligtvis ett i morgonbitti, men sen inget.

Mamma har just berättat väldigt bestämt att jag måste ha en magväska i paris om de inte har kassaskåp på hotellet. Får ju inte bli av med värdehandlingar... FY FAN. Tänk er mig med magväska! Jag är inte religös, men nu ber jag till högre makter att det ska finnas kassaskåp. Inte så fint med en extramage, man kämpar ju redan för att bli av med den första, haha.

<3

Forever21

Har kollat runt lite, och forever21 har ju så snygga grejer! Funderar på att beställa lite medan dollarn ligger lågt.

Är det någon som vet om det fungerar bra med leveranserna?

<3

Neongula naglar-inte min grej

Verkligen inte min grej, det är inte riktigt jag om man säger så. Men vad fan, man måste ju testa, eller hur?
Kommer ändå låta det sitta kvar ett tag, tar bort det innan jag åker till Jersey. Men självklart ska jag ha kvar det, man kanske ändrar sig.. Måste testa de oranga och rosa sen också, de fungerar nog antagligen bättre.



(skulle tagit bild på baglarna om inte min tågluffande bror hade kameran)

<3

oj, veet dissad.

Veets gamla vaxremsor blev totaldissade i ett test i råd och rön som jag just läste.
Jag som ska använda dem till helgen, tänkte att det var bäst att göra några dagar innan jag åker eftersom jag ska vara där tre veckor.
Har bara använt veets vax en gång förut, och nu var det längesen så jag kommer inte ens ihåg hur resultatet blev.



Vad säger ni, brukar veets vax fungera? Hiss eller diss?

<3

jersey, here I come!

Inte förns' om en vecka men nu börjar jag få ordentlig känning. Jag har fått mail från familjen jag ska bo hos och det visade sig att de har en inomhuspool och bor nära stan, perfekt! Det ska bli så jävla roligt, jag och C ska lära oss surfa och allt! Dessutom är jersey ett frihandelsområde så det kommer vara billigare än hemma. Jag tror det här kommer bli riktigt bra alltså. ;)

vet dock inte hur deras ser ut...

När jag vaknade idag hade städaren redan kommit så jag låg kvar i sängen 1-2 timmar och läste tills h*n åkte. Pallade inte gå ut när jag inte var ensam hemma.

Sen träffade jag P som förövrigt åker till frankrike imorgon, och sedan vidare till korsika. Vi promenerade till H-centrum där jag köpte en klämma till håret och nagellack i färgerna (alla i neon) gul, orange och rosa. Är ju modernt nu, så varför inte passa på? Har precis kommit hem och tänkte måla naglarna i gult nu!

<3

Shit, inte min dag idag!

Har varit med L idag, eftersom hon sov över var det ju naturligt. Vi bara tog det lugnt hela dagen och gjorde inget vettigt alls, har blivit mycket så på sistone. Stör mig för mycket på vädret för att gå ut... I alla fall blev vi så uttråkade så vi tillslut sydde en påse. En påse med pärlor, ficka och flätade band på. Konstigt, jag vet.

Hur som helst så drog hon vid middagstid och sen dess har allt gott åt helvete. Lyckades spilla ut halva nagelförstärkningsflaskan på min topp och i soffan, skitbra. Så tittade föräldrarna på mig som om jag var dum i huvudet och sa att jag skulle skynda mig att ta bort det så det inte blev en fläck.
Om de var så oroade över soffan kunde de väl hjälpa till istället för att gå och käka kex!
Sen välte jag en vas också...klarade sig dock.
Nu har jag fått reda på att städarna kommer igen, orka!
Och tidigare under dagen brände jag mig på strykjärnet.

ste köpa ny nu, fan!

Det är verkligen småsakerna man blir irriterad på.

<3

Här sitter vi

L planerar att spendera natten här, för första gången trots flera års vänskap nu. Premiär liksom, konstigt va? Vi sitter här och smsar lite till Ls hemliga beundrare, förutom hemlig, hah! Nee, skoja bara.
Funderar på att börja bädda så att vi kan lägga oss när vi känner för det, har funderat några timmar nu, men men.

puss och kram och hej svejs!

<3

50-års firande

Idag firade släkten att pappa har fyllt 50. Mamma har slitit i köket och åstakommit en fyrarätters middag bestående av;

En kall grönsakssoppa med krutonger som heter något på G, gaspatcho typ..
Gravad lax med färskpotatis
Ostpaj med hjortronsylt
Flädersorbet med chokladdoppade jordgubbar
Kaffe på allt det med några små körsbärssyltskakor

Det skulle inte ha varit mina val eftersom jag inte gillar varken hjortron, lax eller potatis särskilt mycket. Men med tanke på rätterna, oerhört gott.
Hade faktiskt väldigt trevligt:)

(skulle haft bilder på dukningen, men glömde helt bort det, var upptagen med att servera..)

<3

sommarkänslor hos vissa! :D

L and T are sitting in a tree, and K I S S I N G!

haha, skoja L (lite iaf)

<3

rain man.

Såg precis klart på en urgullig film. Rain man. Den handlar om en man som får reda på att han har en autistisk bror som ärver alla pengar efter pappans död. Först vill mannen bara ha pengarna, men sen får de en relation och är inte längre främlingar med samma efternamn.



<3

Midsommar!

Glad midsommar, eller vad man nu säger!

Som min kära vän J redan har påpekat så ska man ju plocka sju olika sorters blommor och sova med under kudden. Då ska man få se sin drömprins i drömmen. Sen är det ju bara att leta rätt på honom, lätt va?
Kruxet med blommorna är att man måste plocka dem på olika tomter... Folk brukar tyvärr inte bli så glada om man river i deras rabatter..



<3

.

Skulle fikat med paula inne på söder, men blev en donken i city istället. Kom nyss hem. Så var det med det!

<3

TRÖTT!

Det här är tredje dagen i rad som jag gör nästan ingenting på. I och för sig så har jag ju valt det själv, men det börjar bli tråkigt.
Jag kände för att sola. Det är varmt ute, men ändå molnigt och då känner man sig ju lite dum om man ligger och glassar i bikini.

Men jag tror att de här dagarna är "lugnet före stormen" som man så fint säger, för snart gäller det här.

*pappas 50-årsfirande
*kusins konfirmation
*jobba hos morfar
*Jersey
*Gotland
*Segla

Och strax därpå börjar skolan. Shit.

<3

Lite ditt och datt

Igår kom C hit för första gången. Hon har faktiskt aldrig varit hemma hos mig förut, vi brukar ses i stan annars, det är ju en bit att åka.
Vi fixade en packlista till språkresan (rätt lång) och tog en promenad i området. Trevlans var det!

Idag har jag inte gjort något vettigt alls, bara legat framför tv:n och haft det skönt. Älska sommarlov! Man kan göra vad fan skit som helst utan att känna att man slösar bort tid, otroligt.
IMorgon kommer städarna på morgonen så jag har satt en lapp på min dörr där det står "sover, rummet bahöver inte dammsugas. Tack!" Kände att det kunde behövas.

Juste, min kanin har slutat dricka så man måste typ tvångsmata honom med "munspruta", oerhört jobbigt. Han blev nog förstoppad när han var hos min faster för att han åt för mycket. Känns bra att få veta va?

<3

Första matchen spelad!

Idag klockan ett spelade jag min absolut första match i mitt nya lag.
Det var verkligen skitroligt att få spela igen! Vi förlorade i och för sig med 6-3, men det var på grund av vår patetiska första halvlek. Den var nästan underkänd. Fast mindre än en minut innan halvtidsvilan lyckades vi få in ett mål. Ställningen var då 5-1.
I andra ryckte vi upp oss rejält och till och med jag lyckades göra mål:O Jag blev så jävla förvånad när den gick in, den bara rullade förbi precis innanför stolpen. Inte snyggt, men ett mål är alltid ett mål! Efter vår ordentliga uppryckning vann vi andra halvlek med 2-1, så det kändes ju bra i alla fall, synd bara att vi inte spelade så från början...

<3

Bilder från balen, som utlovat!

Min håruppsättning

M och P som kommer glidande, och strax efter svänger vi ut;)

jag i trädgården innan, fint ansikte eller vad säger ni? Bara så ni vet så tog jag av tofsen från armen sen, passade inte rikigt in:P

flera tjejer, alla fixade till tänderna (man säger så va?)

Mina tjejer, plus ett par till..

S mitt bland killarna

Coolingen själv, vad mer kan man säga?!


Känn dig utpekad

Massa stiliga killar:P

Det blev självklart folk som inte kom med, men ta det inte personligt, tog bara lite olika bilder. Det finns ju vissa man inte vill ska vara med, men vad kan man göra?:P

<3


Segling<3

Lite bilder från seglingen:)

En aning gammal båt om en mås har byggt bo!

Vår lilla båt i viken, så jävla härligt:)

Mammas kläder som hänger på tork, ramlar man i så blir de blöta!

Såg bara för härligt ut

<3

Holland är i toppform, vad kan man säga?

Har precis kollat klart på Frankrike- Holland. Hejar på frankrike, ni kan ju fatta vad jag skrek när Holland öste in mål och frankrike missar sina chanser. Stackars J som var där för att träffa E och så sitter jag där och skriker som en dåre. Det var jävligt längesen jag blev så insatt i en match, är astaggad för att spela matchen på söndag. Det ska bli riktigt roligt:D.

Men tillbaka till Frankrike- Holland. Holland är i toppform och kommer antagligen vinna hela EM. De går ju segrande ut ur "dödens grupp" där de vunnit över båda fjolårets finalister.
Men den bäste spelaren på hela planen var en fransman, Ribery, så jävla bra, fy fan vad han kämpade.

riktigt bra alltså. Skitsnabb, bollskicklig och har en jävla kämparglöd och vinnarskalle!

<3


hur svårt är det?

Jag bad mina kompisar om en enda sak, att maila när de var hemma i sommar. Hur svårt kan de va, de har haft en vecka på sig, jag blir så jävla irriterad.

Ett STORT plus till S som har skickat sina planer. Tack så jättemycket :-)


Föresten, jag är hemma fårn seglingen nu, det var nice måste jag säga, berättar säkert mer senare.

<3

Här kommer lite bilder från balen..NOT!

Fan vad irriterande, här tänkte man lägga upp lite bilder från balen, men icke sa nicke. Det går inte, damp! Om det inte fungerar senare så får ni vänta otåligt i en hel vecka tills ni får se min vackra håruppsättning. Den var faktiskt fin, tycker jag i alla fall...

Gårdagen blev i alla fall lyckad. I kyrkan samlades vi som en klass för sista gången och fick rosor och betyg. Gud vilken lättnad när jag fick betygen. Jag kommer komma in på min linje, ingen tvekan om den saken. :)

Sen solade och badade jag med mina tjejer och det andra tjejgänget. Vi var typ jag,S,S,S,S,S,O,P,J och L Det var fan fyra sofia!
Det saknades dock folk från båda gängen. Men det var skönt att steka lite.
Sen drog jag L,P och J och käkade thai och drog sedan till Hörnet. (Mitt nya kodord). Där träffade vi några andra från klassen för en sista utekväll tillsammans. Tyvärr slutade kvällen med att Ts väska blev stulen av några idioter som vi inte kände som var där ett tag. Det är bara så jävla elakt, hon hade mobil, kamera, busskort, pengar, allt!
Vad vinner de på det, bara för att jävlas, fy fan!
Fuck them är allt jag säger.

<3

har inte mycket tid nu:p

Har bråttom, ska käka thai. Jag har inte hunnit skriva tidigare så här kommer en jättekort sammanfattning om balen i bra, okej, eller dåligt.

Före - Bra!
Sällskapet - Bra
Underhållningen - Bra
Maten - Okej
Dansen - Dålig
Efter - Okej

Så allt som allt en okej kväll men inte så bra som man hoppats på. Jag tror att det föll på att det blev dåligt med dans. Det är värre att dansa när man känner alla så bra som vi gör..
Har bara några foton på mig, får hitta foton som någon annan tagit på alla. Men hinner ändå inte lägga upp något nu, men bilder kommer!

<3

vårruset!

Alltså jag har kommit fram till att jag berättar allt dagen efter. Igår sprang jag och några av brudarna vårruset. Fy fan vad roligt det var, 17 000 pers som springer tillsammans, då blir det inte ens jobbigt. Jag skulle lugnt kunna ha sprungit ett varv till! Skönaste var ju den gemensamma uppvärmningen, 17 000 tjejer som är på friskis. (instruktörerna stod på höga grejer över hela stora skuggan). Dumma som vi är kom ingen av oss ihåg att ta med oss kamera, synd för det hade blivit riktigt maffiga bilder.
Det blev bara lite mobilkort när vi satt där med vår picknick efter loppet.
Förövrigt så finns det så mycket folk därute som missbedömer sin kondition, de startgrupper som fanns var lunka, jogga, jogga fort, springa, springa fort. Så vi ställde oss i jogga fort, men efter redan någon minut var det folk som gick. Varför ställa sig i kjogga fort om man tänker gå?! Så vi ägnade typ hela loppet till att springa om folk så man kunde hålla fartenb uppe:P

Tanten kände sig nog inte i tillräckligt bra form:p

Sen när jag kom hem var klockan 22-23, då skulle jag tvätta håret och fixa naglarna. Kan ju inte direkt säga att naglarna blev så jättebra, men vem fan bryr sig? Balen är idag förstår ni.

<3

Gröna Lund

Igår var det som sagt grönan som gällde. Det blev jag, L, J, S, S, M, L, D, M, E, G och senare träffade vi A också. Det är bara massa bokstäver för vissa, men jag vet ju vilka de är så..:p

Det var soligt hela dagen och inte så jättelånga köer, riktigt skönt att man kan gå i shorts 10 på kvällen. Jag tror att jag och S åkte bergochdalbanan typ 100 gånger, jävligt många var det i alla fall. Popexpressen åkte vi också jävligt mycket, fan vad yr man blir, stackars G såg helt spyfärdig ut.

När jag och J åkte vikingagungan så var det en kille som satt framför oss som såg ut att kunna spy när som helst han med, blev väldigt lättad när åkturen var slut eftersom jag satt mitt emot honom.

Hinner inte säga något mer, ska till skolan, puss hej!

<3

dagen som kommer!!

Dagen börjas vid pressbyrån 9:50. Därifrån bär det av till skansen, en tradition som vår skola har... Måste säga att jag är rätt trött på stället, men det är mysigt att sitta och käka i alla fall. Man kan ju säga att det var x antal år sen jag tittade på djuren.

Efter skansen är det grönan med kompisarna som gäller, betydligt roligare, eller vad säger ni?!

vs

<3

back again!

Helgen spenderades hos morfar. Han hade lite fixande som behövde göras, så jag fick tjäna pengar och fick träffa honom. Härligt! Har annars bara njutit av solen.

Som min kära vän J sa så kommer man nog inte skriva så mycket under sommaren, det är ju sol ute!

<3

RSS 2.0