Allmänt bara

Hela eftermiddagen och en bit in på kvällen (bortsett från middag) har jag och L arbetat på huset som ska göras klart imorgon. Ni anar inte hur jobbigt det är att tapetsera efter att man redan limmat in möbler. Man måste mäta allt och trots att man är så noggrann så blir något alltid fel. Dessutom gjorde vi lite fler möbler, som soffa osv. Jag gjorde till och med en platt tv. Inte så jobbigt kanske, tog en bild från internet på en plasmatv och klistrade in en bild från gossip girl i photoshop. Vi har finslipat på ritningen också, så den verkligen stämmer med huset. Nu är allt klart förutom vårt lilla larm som vi ska "installera" imorgon.
Allt det här säger nog inte så mycket till er som inte har samma uppgift som vi.

Jag skulle visa en bild på platt tv:n men det går inte att ladda upp just nu. Påminn mig.

Föresten jag måste bara tacka S för att hon berättade på lunchen hur man gör för att få bort "bilringen" över höften. Sit-ups hjälper ju inte mot den. Man ska ligga på golvet med benen rakt upp och lyfta rumpan. Det fungerar, eller kommer att fungera i alla fall. Ni kanske undrar hur jag är så säker? Det är för att jag gjorde 50 st tidigare idag och när jag reste mig upp tyckte jag att jag var mycket smalare. Självklart är det bara inbillning. Men om man känner att det borde fungera så gör det det.

Föresten har ni någonsin lyssnat på vinyl? L:s favoritkanal. Hela eftermiddagen med sånger från "det gyllene" 60-talet.  Fast det roliga var att jag kunde dem bättre än hon trots att jag kanske bara hade hört dem en gång. Måste säga att den är helt okej, och det kommer från någon som brukar lyssna på bandit...

<3

Kommentarer
Postat av: Tobias

svar: lovar att göra det imorgon ;)

2008-04-10 @ 21:16:27
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: sofie

Anna om du läser detta inna skolan i morrn, så påminn mig om att sägaen sak om tränng. HAHA, jag och sanna ska bli nyttiga!!! Ja jag vet vad du tänker *good luck* men nu jäklar asså..

2008-04-10 @ 23:06:00
URL: http://caboome.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0