Jag och J på jakt i staden stockholm!

Varning!
Lång och ointressant text!



Efter skolan drog jag in till slussen för att träffa min gamla vän som tar tvärbanan dit. Sen skulle vi till odenplan men smarta som vi är så åkte vi förbi och fick stiga av på fridhemsplan. Sen höll vi på att åka förbi igen när vi skulle tillbaka, men det klarade sig. Där letade vi iaf upp 118 second läder som tyvärr inte visade sig vara en höjdare. Tror nog det är mer för dem med udda smak eller mcpersoner.
Något besvikna tänkte vi dra vidare till Judith's secondhand, en affär med fina, men tyvärr dyra grejer. Den ligger vid zinkensdamm. Men sen sa Jossan att det i gamla stan fanns en bra jackaffär så då tvingade jag henne dit. Tyvärr blev det lite brådskande vid tåget så vi råkade hoppas på det åt fel håll eftersom jag fick för mig att vi skulle till fridhemsplan..?
Sen hoppade vi iaf av ännu en gång och tog rätt tåg och lyckades komma av i gamla stan i sista sekund (dörrarna var redan öppna när J utbrast "här ska ju vi av!").

Poängen är egentligen att jag hittade en skinnjacka för 1000 kr som jag är väldigt nöjd med. Jag älskar verkligen reor.

Eftresom vi inte hann hem till middagen och J hade kupong "ät en, betala för två" på Jensen's boefhouse så slog vi oss ner där och åt riktigt god men alldeles för dyr mat.

Ändring: självklart menade jag "ät två betala för en", snålt annars!

<3

Kommentarer
Postat av: Pjoffe

Hahah jag tycker att det vore bättre att äta två och betala för en ? :P

2008-08-27 @ 19:23:44
URL: http://pjufftuff.blogg.se/
Postat av: Pjoffe

Haha värst vad du ska retas då på varannan fredag börjar jag 10 över 2 ! :P

2008-08-27 @ 20:33:20
URL: http://pjufftuff.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0