Jersey.

Det här blir svårt. Ska försöka sammanfatta tre veckor i ett inlägg..det får helt enkelt bli i punktform så får jag uppdatera senare!

Detta har hänt!

Jag har provat på att surfa! Så j*vla roligt så det finns inte! Det är jättesvårt(tycker jag i alla fall) så jag är ju knappast något proffs på det. Kan inte ens stå upp på varje våg. Men det spelade absolut ingen roll för det är bland det roligaste jag har gjort i hela mitt liv. Om ni någonsin får chansen TESTA!

Jag har abseilat vilket i alla fall inte jag visste vad det var innan. Jag antar att det inte är så jättemånga som testat eller ens hört talas om det?
Man kan säga att det är som att klättra fast precis tvärtom. Man firar sig ner från ett berg (i vårt fall 30 m högt) och det är väl det man gör.. Det är som när man tar sig ner efter att ha klättrat upp, bara att man börjar på toppen.
Helt okej, men inget som är sådär "to die for".



Vi körde Jetski. Riktigt roligt + att instruktören var skitsöt!
Tyckte dock inte om att köra, körde nämligen rakt in i en våg som var som en vägg bland det första jag gjorde och lyckades få motorn att stanna... Men lugn som jag var så gjorde det inget för mig, dessutom kom ju den urgulliga instruktören till räddning ;-) Min "partner" däremot hade en aning panik men sånt är livet. Hon tyckte att det var bra att jag var lugn.

Samma ställe-Banana Boat.
Suveränt! Bara så himla roligt och killarna som körde båten gjorde ju verkligen allt för att vi skulle trilla av så hela "bananen" välte två gånger, och vi med den.



Det där är väl de aktiviteterna som gjort intryck, sen har jag shoppat och massa annat. Har varit i Paris och disneyland också. Åk dit! Det är så himla fint. Det är inte bara en nöjespark, det är ett konstverk.

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0