Min nyårsafton

gick inte som planerat. För er som inte visste så skulle jag och 6 kompisar gå på en nyårsfest som josses kompis hade. Hon hade hyrt en lokal vid münchenbryggeriet med plats för 300 pers. Vi var tvugna att betala i förväg för att de skulle kunna hyra, våra namn fanns på en gästlista så vi skulle släppas in.
Vi kom dit runt 22:00 och det var kanske 30 pers före oss i kön. När vi väntat i säkert en halvtimme kommer det ut att de inte kan släppa in fler, detta trots att flera hade betalat. Anledningen var att folk som inte betalat kommit och betalat dubbelt för att få komma in. Det var till och med världens till bakdörren. Ju längre tid som passerade desto oroligare blev det. Vissa smällde smällare mitt i kön och folk började kasta flaskor. En kille som fick ett knytnävsslag rakt i ansiktet för att han sa till ett par killar som trängdes. Efter att desperat försökt att få tag på Josses kompis utan lycka så skyndar vi därifrån innan det blev bråk.

På väg mot münchenbryggeriet


Så vad gör vi, klockan är 22:45 och vi är på söder. Dags att skynda. Vi tog tåget mot en fest som sofies kompis hade där vi kände de som var där. No way att vi inte skulle fira vid 12slaget. Jag tror att de mötte oss kvart i 23:45 eller något, bråttom var det i alla fall. Vi hann inte ens ta av oss grejerna innan vi skulle ut och kolla på fyverkerierna. Det är sjukt vad kul vi fick trots att vi hade varit ute i kylan i säkert 3 timmar.

Ganska snart därefter, kanske runt 01:00 behövde vi dra för att föräldrarna kom hem och då följde jag och resten av tjejerna med Jocke och några till hem till dem. Där tog vi det bara lugnt, umgicks typ. Trevligt folk var det i alla fall. Till slut tog jag i alla fall nattbussen och var hemma vid 3.

Trots allt, en lyckad nyårsafton!

(ska bara ha mina pengar tillbaka nu)

<3

Kommentarer
Postat av: Tobias

ja det får du ta o göra :D

2009-01-01 @ 19:20:30
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0