tennis, dansafro, gym och ki-box

utgör träningsdagbok 70-73.
Tennis spelade jag med min kära broder i torsdags, vilket var jävligt roligt eftersom han faktiskt kan spela, synd bara att inte jag kan det... Det är därför jag ska börja, jag och Johanna ska troligtvis komma och titta på en grupp som spelar på onsdag ;)

http://comp.uark.edu/~tennis/tennis%20balls.jpg

Dansafron i måndags var något jag verkligen sett fram emot, synd att den sög bara! Bara runt 5 rörelser på en hel timme, jag menar, kom igen! Men den kanske är bättre nästa måndag då det är en annan ledare, funderar på att ge det en chans.

Gymmade gjorde jag igårmorse med Johannapanna, svettigt värre! Först 15 min crosstrainer, sen 3x15 benpress, sen tre olika armmaskiner, alla kanske 3x10, sen var det dags för situps, 4x25! Shit alltså, min stackars mage! Och direkt efter körde vi omvända situps, 3x10 (för att få bort bebismagen ;P) sen var det en kvarts löpning och därefter stretching och dusch!

Igårkväll gick jag på ki-box, ensam! Varför? Jo för att jag skulle först ha gått med Johanna, men hon behövde göra en familjegrej... Så då frågade jag Josse som jag gick med förra gången, tvekade lite eftersom hon inte gillade ledaren :p (det var föresten en annan tjej josse ;)), men hon behövde plugga :(. Samma med paula.

<3

Kommentarer
Postat av: Anonym

jag gjorde den hemma:P men gjorde aldrig provet:P

2009-11-21 @ 11:58:03
URL: http://blingstring.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0